Tgrt Haber

Dünya şampiyonu boksörden kucağında çocuklu babaya dayak: Acımasızca yumrukladı!

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
26 Temmuz 2023 12:59 - Güncelleme : 26 Temmuz 2023 13:28

Kazakistanlı dünya şampiyonu boksör Beybut Şumenov, kucağında çocuklu bir adamı acımasızca darbetti. Yaşanan olayın üstünü örtmeye çalıştığı iddia edilen Şumenov, olayın görüntüler ortaya çıkınca ortadan kayboldu. Şumenov her yerde aranıyor.

Kazakistan​ Dünya Şampiyonu ünvanlı boksör Beybut Şumenov'un karıştığı dayak skandalını konuşuyor. Şumenov'un başkent Astana​'daki bir alışveriş merkezinde kucağında çocuk olan bir adamı darbettiği ana ilişkin görüntüler, ülkee büyük tepkiye yol açtı.

ÖNCE YUMRUKLADI SONRA BOĞMAYA ÇALIŞTI

Bir alışveriş merkezinin güvenlik kamerasına yansıyan olayda, Şumenov'un kucağında çocuğu bulunan bir adama, yaşadıkları tartışmanın ardından yumrukl saldırısı yer alıyor. Görüntülerde araya girenlerin engelleme çabalarının sonuçsuz kaldığı, profesyonel boksör Şumenov'un adama tekrar tekrar acımasız darbeler indirdiği, yumruklardan bazılarının bebek yaştaki çocuğu sıyırdığı görülüyor. Görüntülerin son kısmında ise Şumenov'un arkasından saldırdığı adamın boğazını sıkarak boğmaya çalıştığı anlar yer aldı 

ARANANLAR LİSTESİNE ALINDI

Öte yandan Şumenov'un bağlantılarını kullanarak olayın üzerini örtmeye çalıştığı iddia edilirken Mail. Kz'de yer alan habere göre,  güvenlik kamerası görüntülerinin yayınlanması ve polisin olaya ilişkin soruşturma başlatması sonrası Şumenov ortadan kayboldu. Bunun üzerine Şumenov eyaletler arası arananlar listesine alındı. Ünlü boksör her yerde aranıyor.

Öte yandan olayın görüntüleri medayaya yansımadan önce Şumenov, kavgaya ilişkin yaptığı açıklamada ABD vatandaşı olan oğlu ve eşi ile birlikte Kazakistan'a ziyarete geldiklerinri belirterek şu ufadeleri kullanmıştı: "Yemek yediğimiz restoranın kendi oyun alanında oynayan oğlum bir süre sonra ağlayarak yanıma geldi. Bir çocuğun kendisini dövdüğünü söyledi. Ben de çocuğun babasının yanına giderek oğlunun benimkine vurup vurmadığını sordum. Bana 'Evet, ne olmuş yani, ne yapacaksın?' Bunu beklemiyordum ve beni şaşırttı. Yanına gittim ve 'Neden bahsediyorsun?' dedim. Sonra bana vurmak için cihazı aldı. Sonra elinde bıçak olmadığını anlayınca çocuğu bırakıp diğer eline bıçağı aldı, bana vurmaya çalıştı ve saldırının ardından bıçağı fırlatıp attı. Benim yerimde basit bir insan olsaydı, sağlığına ciddi zararlar verirdim.”

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...