Tgrt Haber

Ejderha gibi görünmek için binlerce dolar harcadı! Şimdiki hedefi ise şoke etti

01 Şubat 2022 15:44 - Güncelleme : 01 Şubat 2022 22:10
Ejderha gibi görünmek için binlerce dolar harcadı! Şimdiki hedefi ise şoke etti

ABD'de dünyaca ünlü bir bankada üst düzey yönetici olarak çalışan bir adam, ejderhaya benzemek için servet harcadı. Sosyal medyadan vücuduna uygulayacağı değişiklilere devam edeceğini belirten adamın yeni hedefi şoke etti.

ABD'nin Los Angelas şehrinde dünyaca ünlü bir bankada üst düzey yönetici olarak çalışan Richard Hernandez isimli bir adam, vücudunda yaptırdığı estetik operasyonlarından sonra çok farklı görünüyor. Yıllarca bankacı olarak çalıştıktan sonra HIV teşhisi konulan Hernandez, hastalığının kontrol altına alınmasından sonra hayatıyla ilgili büyük değişikliklere gitme kararı aldı.

"ZAMANLA YATIŞTIĞIMI HİSSETTİM"

Çocukluğundan beri kendini sürüngen olarak hissettiğini belirten Hernandez, “Öleceğimi düşündüğüm için zamanla yarıştığımı hissettiğim için vücudumu değiştirmeye başladım” dedi. Vücudunun yılan gibi görünmesi için defalarca operasyona geçirdiğini belirten Hernandez, başının üstüne 18 boynuz taktırdı. Bununla kalmayan adam, kulak ile burun kısmındaki kemikleri aldırdı. 

Ejderha gibi görünmek için binlerce dolar harcadı! Şimdiki hedefi ise şoke etti
Hernandez, hastalığının kontrol altına alınmasından sonra hayatıyla ilgili büyük değişikliklere gitme kararı aldı.

VOLDEMORT'TAN ESİNLENDİ

Vücudunun birçok yerine onlarca piercing yaptırdı ve dilini ortadan kestirerek çatal haline getirdi. Dünyaca ünlü kitap ve film serisi Harry Potter'da bulunan Voldemort karakterinde esinlenen adam, ulaşmak istediği dönüşüme 2025 yılına kadar tamamlamayı planlıyor

ŞİMDİKİ HEDEFİ ŞOKE ETTİ

Dönüşümüne vücudunda bulunan bir uzvunu ve dişlerini aldırarak devam edeceğini ifade eden Hernandez, “Toplum değiştirilmiş insanların, özellikle de bir bilim kurgu filmindeki gibi görünen kişilerin aşırı uçlara gidebilecek kadar akılsız olduğunu düşünüyor. Bir erkek olarak geçmiş hayatımda ülkenin en büyük finans kurumlarından birinde müdür yardımcısıydım. Ancak o hayatın bana göre olmadığını anladım. Toplumun, değiştirilmiş insanların herkes kadar zeki, kibar, sevecen ve iyi olduğunu bilmesi için mücadele veriyorum” dedi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...