Tgrt Haber

Elon Musk güzellik sektörüne adım attı! Sloganı ise 'aykırı arzunun özü' oldu

12 Ekim 2022 14:29 - Güncelleme : 12 Ekim 2022 14:58
Elon Musk güzellik sektörüne adım attı! Sloganı ise 'aykırı arzunun özü' oldu

Dünyanın en zengin insanı Elon Musk, yepyeni bir sektöre imza attı. Otomotiv ve teknoloji sektörlerinde öncü olan Musk'ın yeni sektörü ise güzellik oldu.

Tesla​ ve SpaceX​'in kurucusu Elon Musk​, güzellik sektörüne adım attı. Dünyanın en zengin insanı olarak adını zirveye yazdıran Musk, The Boring Company şirketi aracılığıyla parfüm​ piyasaya sürdü. Musk, markasının adını 'Burnt Hair' (Yanık Saç) olarak açıkladı.

'Burnt Hair' (Yanmış Saç) taşıyan parfümünün ilk görselini sosyal medya hesabından paylaşan Musk, Twitter biyografisini “parfüm satıcısı” (Perfume Salesman) olarak güncelledi.

Elon Musk güzellik sektörüne adım attı! Sloganı ise 'aykırı arzunun özü' oldu

''YÜRÜRKEN FARK EDİLİN''

Parfümünü "dünyanın en iyi kokusu" olarak lanse eden Musk, “Benim gibi bir ismin koku işine girmesi kaçınılmazdı. Neden bu kadar uzun süre savaştım ki?”  ifadelerini kullandı. Kırmızı şişede satışa çıkan parfümün sloganı ise “aykırı arzunun özü” oldu.

Web sitesinde ise "Tıpkı yemek masasında bir mumun üzerine eğilmek gibi, ancak çok çalışmadan" ve "Kalabalığın içinde öne çıkın! Havaalanında yürürken fark edilin" gibi ifadeler yer alıyor.

BİNLERCE KİŞİ ŞİMDİDEN ALDI

Dün satışa çıkan parfümün fiyatı 100 dolar olarak açıklandı. Musk’ın açıklamalarına göre ödeme kripto dahil farklı şekillerde yapılabiliyor. Satış rakamlarını Twitter'dan paylaşan Musk, parfüm satış rakamlarının 10.000'e ulaştığını açıkladı.

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...