Tgrt Haber

Elon Musk'ı sabotaj korkusu sardı! Çalışanları bile Twitter ofisine sokmuyor

18 Kasım 2022 10:28 - Güncelleme : 18 Kasım 2022 10:41
Elon Musk'ı sabotaj korkusu sardı! Çalışanları bile Twitter ofisine sokmuyor

Twitter'ın yeni sahibi Elon Musk'ı sabotaj korkusu sardı. Musk, ofislere girişleri durdurdu, Twitter çalışanları şirkete giremiyor. Musk'ın şimdiye kadar 4400 kişiyi işten çıkardığı Twittter'a Tesla'dan mühendis getirdiği belirtiliyor. 

Elon Musk​'ın Twitter​'ı 44 milyar dolara satın almasının ardından dünyanın en zengin insanı Musk gündemden düşmemeye başladı. Twitter'ı satın almasının ardından binlerce kişiyi işten çıkaran Musk'ı şimdilerde sabotaj​ korkusu sardı. Musk, sabotaj ihtimallerine karşılık ofislere girişleri durdurdu. Twitter çalışanlarının çoğu şirkete giremiyor. Sistemin ise Tesla​'nın mühendisleri sayesinde çalıştığı belirtiliyor.

Twitter yönetiminin çalışanlara şirket ofis binalarının 21 Kasım Pazartesi gününe dek kapalı olacağını bildirdi. Açıklamada herhangi bir gerekçe gösterilmedi.

Elon Musk'ı sabotaj korkusu sardı! Çalışanları bile Twitter ofisine sokmuyor

''UZUN SAATLER ÇALIŞIN''

Öte yandan Musk çalışanlarına bir posta yollayarak, onlardan uzun saatler boyunca çalışmasını istedi. Bunun ardından yüzlerce Twitter çalışanının şirketten ayrıldığı tahmin ediliyor. Reuters'ta yer alan bilgilere göre, yapılan bir online ankette, 180 kişinin yüzde 42'si "Çıkış seçeneğini kullanıyorum, özgürüm!" sonucunu seçti. Dörtte biri kalmayı "gönülsüzce" seçtiklerini söylerken ve ankete katılanların yalnızca yüzde 7'si "kalmak için eveti tıkladıklarını" belirtti.

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...