Tgrt Haber

Açgözlülüğün bu kadarına pes! Emekli maaşını almak için ölen babasını evde sakladı

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
12 Aralık 2022 09:15 - Güncelleme : 12 Aralık 2022 13:48
Açgözlülüğün bu kadarına pes! Emekli maaşını almak için ölen babasını evde sakladı

Japonya'da akılalmaz bir olay günyüzüne çıktı. 53 yaşındaki bir kişi, emekli maaşı almaya devam etmek için babasının cansız bedenini evinde sakladı.

Japonya​'nın Osaka​ eyaletinde akıllara durgunluk veren bir olay meydana geldi. Emekli maaşını alabilmek için babasının cansız bedenini evde saklayan bir kişinin foyası ortaya çıktı.

Emniyet kaynaklarından edinilen bilgilere göre, geçtiğimiz cumartesi tahliye bildirimi yapmak üzere eve giden bir kamu görevlisi, neredeyse iskelet haline gelmiş bir insan cesedi buldu.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ, TUTUKLANDI

Yetkilinin durumu polise bildirmesinin ardından, şüpheli Shogo Kanaya tutuklandı. Suçunu itiraf eden Kanaya'nın işsiz olduğu ve 87 yaşındaki babası​ Shigemi Kanaya'nın emekli maaşını almayı sürdürmek için durumu yetkililere bildirmediği öğrenildi.

Kanaya'nın babasının ne zaman ya da nasıl öldüğünü söylemediği ifade edilirken, olayla ilgili detaylı soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...