Tgrt Haber

En büyük pedofili suçlusu! 91 çocuğa tacizde bulunan şahıs 1623 suçla yargılanacak

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT HABER
09 Ekim 2023 09:38 - Güncelleme : 09 Ekim 2023 10:04
En büyük pedofili suçlusu! 91 çocuğa tacizde bulunan şahıs 1623 suçla yargılanacak

Avustralya'da yaşayan Ashley Griffin 91 çocuğa tacizde bulundu. Griffin 1.623 suçlamayla yeniden yargılanacak. Ashley Griffin, Avustralya'nın şimdiye kadarki en büyük pedofili suçlusu olacak.

Avustralya​'nın çeşitli şehirlerindeki çocuk bakım merkezlerinde çalışırken kız çocuklarını tecavüz​ ve taciz​ eden 45 yaşındaki Ashley Griffin'in kimliği ifşa edildi. Söz konusu suçların 2007 ile 2022 tarihleri arasındaki 15 yıllık dönemde gerçekleştiği belirtildi. İddia edilen kurbanlardan en az 23'ü, istismar gerçekleştiğinde 1 ila 5 yaşları arasındaydı.

EN BÜYÜK PEDOFİLİ SUÇLUSU

Courier Mail'in haberine göre, Griffin tecavüz, çocuklara uygunsuz muamele ve çocuk istismarına yönelik malzeme hazırlamak ve bulundurmak da dahil olmak üzere 1600'den fazla iddia edilen suçla suçlandı. Sadece Queensland'de 136 adet tecavüz, 604 adet çocuğa uygunsuz muamele suçlaması ve 613 adet çocuk istismarı vakası tespit edildi.

Ashley Griffin, iddia edilen tüm suçlardan hüküm giydiği takdirde Avustralya'nın şimdiye kadarki en büyük pedofili suçlusu olacak.

Griffin tutuklandı ve çocuk istismarı materyali hazırlamak ve dağıtmakla suçlandı. Delil yetersizliği nedeniyle dava düştü ve kısa süre sonra çocuklarla çalışmaya geri döndü. Griffith'in suçlamaları 6 Kasım'da yeniden mahkemeye çıkacak.

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...