Tgrt Haber

Erdoğan, 'Artık icraata geçmenin zamanı geldi'

20 Temmuz 2015 19:06
Erdoğan, 'Artık icraata geçmenin zamanı geldi'

Erdoğan: Teröre karşı uluslararası bir işbirliği içerisinde mücadele verilmeli.. Artık icraata geçmenin zamanı geldi.

KKTC’de bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı münasebetiyle düzenlenen törende bir konuşma yaptı. Erdoğan konuşmasında Suruç’taki saldırıyla ilgili olarak teröre karşı uluslararası bir işbirliği içerisinde mücadelenin verilmesi gerektiğini söyleyerek, "Artık icraata geçmenin zamanı geldi" dedi. Erdoğan şöyle konuştu
 
"Bugün saat 13 civarına Şanlıurfa Suruç ilçesinde bir terör vahşeti yaşadık. Bu terör vahşetinde 28 vatandaşımız ne yazık ki öldü, 100’e yakın vatandaşımız yaralı. Bu terörü icra edenleri huzurlarınızda şahsım milletim adına lanetliyorum. Terörün dini, ırkı, milleti, vatanı yoktur. Ve teröre karşı uluslararası bir işbirliği içerisinde bu mücadelenin verilmesi gereği ortadadır. Bunu yıllardır hep söylüyoruz ama söylemekle kalmayıp artık icraata geçmenin zamanı geldiğini de özellikle ifade etmek istiyorum. Ölenlere rahmet diliyorum, yaralılara Allahtan şifalar temenni ediyorum."

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Kdn21 Temmuz 2015 00:17

Bu ulkeyi kim yonetiyor uluslar arasimi yonetiyor. Biz halk olarak kimin ne oldugunu biliyoruz. Cumhurbaskanin yetkisi yokmu. Bu ulkenin askeri ordusu yokmu. Ben akpli olarak cok rahatsizlik duyuyorum. Elinizdeki gucu kullanin. Yoksa daha fazla guc kaybedeceksiniz. Herkes aklini basina alsin. Turkiye sinirlarini antivirusle koruyamayiz. Bizlere anti terorist lazim. Sayin basbakanimiz sayin cumhurbaskanimiz, sayin bakanlar lafla peynir gemisi yurumez. Icraat yapin. Biz sizlere kinayin lanetleyin diye maas odemiyoruz. Aldiginiz oylarin hakkini verin...Biz halk olarak cok tedirginiz. Ne bir Turk ne bir kurt kardeslerimiz olsun. Sadece vatana ihanet edenleri cezasiz birakmayin... Hiyanet-i vataniye diye bir kanun yokmu anayasamizda. Bu kadarmi bos yasamiz. Bu kadarmi deliklerle dolu . Turkiye offf turkiye...bu kadar ucuz degil benim vatanim. Binlerce sehidin kanidir bastigimiz yerler. Ne oksuzler ne gaziler birakti geriye. Cok sukur ki nefes aliyor vatanimiz. Ama acil mudahale edilmezse ansizin duruverir kalbi.

Tatar ramazan20 Temmuz 2015 23:16

Bunlarin kokunu temizlemenin zamanim geldi geciyor artik yeter diyoruz bu is lanetlemekle olmuyor artik

Sonraki Haber Yükleniyor...