Tgrt Haber

Erdoğan ve Putin askeri-teknik işbirliğini görüşecek

02 May 2017 21:31
Erdoğan ve Putin askeri-teknik işbirliğini görüşecek

Türkiye ve Rusya arasında yarın gerçekleşecek üst düzey zirve için açıklama yapan Kremlin Sözcüsü Peskov, Putin ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın askeri-teknik işbirliğini ele alacağını söyledi.

Türkiye ve Rusya arasında yarın gerçekleşecek üst düzey zirve için açıklamada bulunan Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Soçi'de bir araya gelecek olan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın askeri-teknik işbirliğini ele alacağını söyledi.

Basın mensuplarının yarın ki önemli zirveye ilişkin sorularını yanıtlayan Peskov, Putin ve Erdoğan'ın Suriye krizini ve ikili ilişkileri konuşacağını kaydetti.

Sputnik'in haberine göre; Peskov, liderlerin askeri-teknik işbirliğini kapsamlı ve detaylı bir şekilde ele alacağının altını çizdi.

Normalleşme sürecinde 5.kez görüşecek

Putin ve Erdoğan, 24 Kasım 2015'teki uçak krizinin ardından iki ülke arasında normalleşme çabalarının sürdüğü 1.5 yıla yakın süre zarfında beşinci kez bir araya gelecek.

Soçi'de gerçekleşecek olan görüşmenin odağında Suriye meselesi olacak.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...