Tgrt Haber

Erkek arkadaşı istedi diye estetik yaptıran kadın öldü

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
02 Haziran 2023 21:45 - Güncelleme : 02 Haziran 2023 21:49
Erkek arkadaşı istedi diye estetik yaptıran kadın öldü

Brezilya'da yaşında 40 yaşındaki bir kadın, erkek arkadaşının isteği üzerine yaptırdığı estetik nedeniyle hayatını kaybetti. Ameliyatı yapan doktorun estetik operasyonlarında yasak olan maddeleri kullandığı tespit edildi.

Brezilya​'da yaşayan bir çocuk annesi 40 yaşındaki Lygia Fazio, bundan 3 yıl önce erkek arkadaşının isteği üzerine kalçasına estetik yaptırmak için bıçak altına yattı. Ancak bundan kısa süre sonra ameliyatta kullanılan kimyasal maddeler kanına karıştı.

Büyük bir açı çeken kadın, hastaneye kaldırılarak tam 3 ay boyunca tedavi altına alındı. Doktorların tüm çabalarına rağmen o maddeleri vücudundan atamayan kadının durumu gittikçe daha da kötüleşti.

ÖNCE FELÇ GEÇİRDİ

Kadın, artık vücuduna iyice yayılan kimyasal maddeler nedeniyle felç geçirdi. Felç geçirdikten sonra yeniden hastaneye kaldırılan kadın doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

"BU BİR SUÇ"

2 gün önce hayatını kaybeden kadının haberi, Instagram hesabından "Maalesef savaşçımız vefat etti. Bir kez daha desteğiniz için teşekkür ediyoruz" sözleriyle duyuruldu. Fazio'nun kalça kaldırma ameliyatını yapan doktorun, endüstriyel silikon ve yasaklı sentetik polimer (PMMA) kullandığı ortaya çıktı.

Lygia Fazio'nun arkadaşlarından biri yaptığı paylaşımla "Arkadaşlar, bu cani doktorlar ne zamana kadar insanlar üzerinde PMMA kullanmaya devam edecek? Bu bir suç! Yasaklanmalı." dedi.

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...