Tgrt Haber

Hamile kadın kafasına 5 cm'lik çivi çaktı, sebebi hayrete düşürdü

10 Şubat 2022 15:49
Hamile kadın, çiviyi pense ile çıkarmaya çalıştığı başaramayınca hastaneye geldiği belirtildi.

Pakistan’da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Hamile bir kadın üç kız çocuğundan sonra erkek bebeği olması için kafasına çivi çaktırdı.

Hamile kadın, çiviyi pense ile çıkarmaya çalıştığı başaramayınca hastaneye geldiği belirtildi.

Akıllara durgunluk veren olay Pakistan’da yaşandı. Hamile bir kadın üç kız çoğundan sonra erkek çocuğu olsun diye yaptırdığı yöntem şaşkınlığa neden oldu. Kadının kafasındaki 5 cm’lik bir çivi ile bir hastaneye başvurdu. Doktorlar ilk başta kaza zannettiği olayın perde arkası herkesi şoke etti.

3 kız çocuğu olan anne karnındaki bebeğin de kız olduğunu öğrendikten sonra kocasının ‘terk etme’ tehditlerine maruz kaldığı ortaya çıktı. Kocasının tehditlerine maruz kalan kadın, çaresiz bir şekilde akılalmaz bir yönteme başvurdu.

Kendine bir Şifacı bulan kadın, sözde şifacı çaresiz kadına erkek çocuğuna sahip olmak için kafasına çivi çakılması ve bu sırada ilahiler söylenmesi gerektiğini söyledi.

BAŞTA 'KENDİM YAPTIM' DEDİ

Durumun kontrolden çıkması ile hastanenin yolunu tutan kadın doktorlara ilk başta çiviyi kendisinin çaktığını söylese de daha sonra bu eylemi şifacının gerçekleştirdiğini kabul etti.

Hamile kadın kafasına 5 cm'lik çivi çaktı, sebebi hayrete düşürdü

BEYNE DENK GELMEMİŞ

Hamile kadını ameliyata alan doktor, çiviyi kafasından pense ile çıkarmaya çalıştığı ancak başaramayınca hastaneye geldiğini açıkladı.

Hastaneye geldiğinde bilincinin açık olduğunu belirten doktor, kadının çok acı çektiğini söyledi. Çekilen röntgende çivinin kadının beyinin çok az farkla ıskaladığı da belirtildi.

POLİS HER YERDE ŞİFACIYI ARIYOR

Doktorlar kadının kafasındaki çiviyi yaptıkları ameliyatla çıkardılar. Çekilen röntgen görüntüleri ise sosyal medyada hızla yayıldı.

Görüntüler sonrası deveye giren polis her yer de şifacı kadını arıyor. Yerel polis şefi Abbas Ahsan sahtekarın yakalanması için özel bir ekip kurulduğunu ve CCTV görüntülerinin titizlikle izlendiğini belirtti.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...