Tgrt Haber

Ermenistan'dan yeni provokasyon! Azerbaycan mevzilerine ikinci kez ateş açtılar

Editör: Murat Makas / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
28 Ağustos 2024 21:54 - Güncelleme : 28 Ağustos 2024 21:55
Ermenistan'dan yeni provokasyon! Azerbaycan mevzilerine ikinci kez ateş açtılar

Ermenistan ordusu, Azerbaycan’ın Nahçıvan’daki mevzilerine bugün ikinci kez ateş açtı. Azerbaycan, Ermenistan askerlerinin provokasyonuna ilişkin açıklama yaptı. Ermenistan bir ayda 6 kez ateşkes ihlali yaptı.

Ermenistan​ ordusuna bağlı birlikler yeni bir provokasyona imza attı. Azerbaycan’ın Nahçıvan’daki mevzilerine bugün ikinci kez ateş açıldı.

MİSİLLEME ATEŞİ AÇILDI

Azerbaycan​ Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, yerel saatle 18.30 sıralarında, Ermenistan Silahlı Kuvvetleri’ne ait birliklerin, Paşalı ilinin Sultabey yerleşim yerindeki mevzilerinden, Azerbaycan ordusuna ait Nahçıvan​ Özerk Cumhuriyeti'nin Şahbuz ilinin Şada yerleşkesindeki mevzilerine ateş açtığı bildirildi. Bakanlık, olayda, yaralanan askerin olmadığını ve Ermenistan'a misilleme ateşi açıldığını duyurdu.

Ermenistan birlikleri, daha önce yerel saatle 06.45 sıralarında Azerbaycan ordusuna ait Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti'nin Sederek iline bağlı Heydarabad yerleşkesindeki mevzilerine ateş açmıştı.

ERMENİSTAN’DAN BİR AYDA 6 ATEŞKES İHLALİ

Savunma Bakanlığı, son saldırının da dahil olduğu bu ay Ermenistan tarafından 6. kez ateşkes ihlali yapıldığını kaydetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...