Tgrt Haber

Eşini uykusunda bıçakla katletti, savunması pes dedirtti

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
03 Ocak 2023 09:20 - Güncelleme : 03 Ocak 2023 09:37
Eşini uykusunda bıçakla katletti, savunması pes dedirtti

73 yaşındaki yaşlı adam, eşini uykusunda bıçakla katletti. Yatakta kanlar içinde kalan kadın, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken yaşlı adamın savunması ise pes dedirtti.

Japonya'nın Okayama kentinde yaşanan olay duyanları hayretler içerisinde bıraktı. Akıllara durgunluk veren olayda, 73 yaşındaki Toru Oyama, 72 yaşındaki eşi Keiko Oyama'yı gece saatlerinde uyurken bıçakladı. Karısının yatakta kanlar içinde bırakan adam, daha sonra hastaneyi arayarak eşinin bıçaklandığını söyledi.

KADIN KURTARILAMADI

Adamın ifadeleri üzerine bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri ile eve giden polis, Keiko Oyama'yı yatakta kanlar içinde buldu. Hastaneye sevk edilen 72 yaşındaki Keiko Oyama yoldayken hayatını kaybetti.

"HATIRLAMIYORUM"

Suç aleti sayılan bıçak evin başka bir odasında ele geçirilirken, şüpheli Toru Oyama ise, "Cumartesi geç saatlerde eşiyle hararetli bir tartışma yaşadığını" itiraf etti. Oyama, "Eşimi bıçakladığımı hatırlamıyorum" diyerek kendini savundu.

Öte yandan, şahsın olay gecesi alkollü olduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...