Tgrt Haber

Evde kaçak üretiliyordu! Patlama katliamı beraberinde getirdi: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
22 Mart 2023 11:07 - Güncelleme : 10 Temmuz 2024 14:28

Meksika'da kaçak havai fişek üretilen evde resmen katliam yaşandı. Fişeklerin patlaması sonucunda 10 kişi hayatını kaybetti, 20 kişi ise yaralandı. 

Meksika​'nın Morelos eyaletinde bulunan Totolapan şehrinde kaçak havai fişek​ üretimi yapılan evde patlamameydana geldi. Patlamanın ardından ev alevler içinde kaldı. Çok sayıda ambulans ve itfaiyenin sevk edildiği olay yerinde 10 kişinin hayatını kaybettiği, 20 kişinin ise yaralandığı belirtildi.

Totolapan Belediye Başkanı Sergio Livera, bölgede arama-kurtarma çalışmalarının saatlerdir devam ettiğini belirterek, ölü sayısının artabileceğini söyledi.

Evde kaçak üretiliyordu! Patlama katliamı beraberinde getirdi: Çok sayıda ölü ve yaralı var - 1. Resim

RUHSATSIZ HAVAİ FİŞEK ÜRETİMİ

Morelos Eyaleti Sivil Savunma Koordinasyonu tarafından yapılan açıklamada ise, evde ruhsatsız olarak havai fişek üretimi yapıldığı ve depolandığı belirtilerek, patlamanın nedenin henüz belirlenemediği ifade edildi. Patlamayla ilgili soruşturma başlatıldığı açıklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...