Tgrt Haber

Evden çıkan kurtçuklar cinayeti ve işkenceyi ortaya çıkardı! Londra'da kan donduran olay

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Sky News
12 Eylül 2023 16:21 - Güncelleme : 12 Eylül 2023 16:58
Evden çıkan kurtçuklar cinayeti ve işkenceyi ortaya çıkardı! Londra'da kan donduran olay

İngiltere'nin başkenti Londra'daki korkunç cinayet, evden kurtçukların çıkıp etrafı sarmasıyla gün yüzüne çıktı. Shakira Spencer, 3 kişi tarafından köle muamelesi görüp, işkence edilmesinin ardından öldürüldü.

Londra'nın batısında bulunan Eagling'da yaşayan, 35 yaşındaki Shakira Spencer, eski komşusu 38 yaşındaki Ashana Studholme, 26 yaşındaki erkek arkadaşı Shaun Pendlebury ve arkadaşları 44 yaşındaki Lisa Richardson tarafından korkunç bir şekilde öldürüldü. Ayaklarının haşlandığı, sadece paket ketçaplarla beslendiği gibi zalimce ve vahşice detaylar da cinayetin gün yüzüne çıkmasıyla beraber ortaya çıktı.

Komşularının evden kurtçukların geldiğini görmesiyle beraber ortaya çıkan cinayete dair Savcı Allison Hunter, “Anlaşılmaz, zalimce, amaçları ne olursa olsun, bu üç sanık Shakira Spencer’a eziyet etti, işkence yaptı, aç bıraktı, yaktı ve sonunda da Shakira Spencer’ı öldüresiye dövdü.” dedi.

Sky News'in haberine göre, Shakira Spencer, kendisini öldüren 3 kişinin kontrolüne girdi ve ölümünden birkaç ay önce herkesten izole bir hayat yaşamaya başladı. Cinayet zanlıları bu süreçte ona eziyet için fuhuş yaptırdı, evlerini temizletti, kendisine saygısını yitirmesini sağladılar ve mali durumunu elinden aldılar.

Evden çıkan kurtçuklar cinayeti ve işkenceyi ortaya çıkardı! Londra'da kan donduran olay

''TEPEDEN TIRNAĞA YARA BERE İÇİNDEYDİ''

Savcı Hunter şunları söyledi:

“2021’in başlarında Shakira Spencer, yaklaşık 74 kg ağırlığında sağlıklı biriydi. Temmuz 2022 itibarıyla Shakira Spencer bir deri bir kemik kalmıştı.Tepeden tırnağa yara bere içindeydi.

Jüriye, Spencer’a yapılan tacizin geçen yıl 11 ve 12 Eylül civarında Studholme’un evinde neredeyse öldürünceye kadar dövülmesiyle zirveye çıktığı söylendi. İddiaya göre, Honda Civic arabanın bagajına bindirildi ve dairesine götürülerek koridordaki bir dolaba kilitlendi.

Savcı Hunter sözlerine şu şekilde devam etti:

“25 Eylül 2022 Pazar günü polis Shakira’nın adresine ancak komşular kapısının altından kurtçukların çıktığını görünce çağrıldı ve ardından gelen soruşturma sanıkların ne yaptığını ayrıntılı olarak ortaya çıkardı.”

TACİZ VE DALGA GEÇİLEN MESAJLAR ORTAYA ÇIKTI

Ayrıca Spencer’ın cesedinin çürümeye bırakıldığını, hatta çürümeyi geciktirmek için de cesedinin etrafına buz parçaları bırakıldığı belirtildi.

Ceset çürümeye başlayınca ise zanlıların taşıma riskini göze alamadıkları için öylece terk ettikleri iddia edildi. Bir patolog, Spencer’ın vücudunun kötü durumu nedeniyle tam olarak nasıl öldüğünü belirleyemedi. Bir başka iddiaya göre de üç sanık, Spencer’ın evindeki izlerini temizlemek için sıkı bir temizlik de yaptılar.

Mahkemede ayrıca Richardson’ın Shakira’yla alay eden ve onu taciz eden bir dizi mesaj gönderdiği de ortaya çıktı. Jüri üyelerine yapılan otopsi incelemesinde kulağında ezici yaralanmalar, kafa derisinde kesikler ve ayaklarında yanıcı yaralar olduğu söylendi.

Pendlebury, Richardson ve Studholme, kendilerine yöneltilen suçlamaları reddederken dava halen devam ediyor.

Kaynak: Sky News
300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...