Tgrt Haber

Evinin altında aylarca yaşayan adamı fark ettiğinde şoke oldu! Polisler zor dışarı çıkardı

21 Ağustos 2023 11:25 - Güncelleme : 21 Ağustos 2023 11:59

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde yaşayan Ashly Guardino, aylardır evinin altında bir adamın yaşadığını tesadüfen fark etti. Şikayetçi olan Ashley, adamın evin altından polisler tarafından çıkarıldığı anları TikTok'ta paylaştı.

Kaliforniya​'da yaşayan Ashly Guardino isimli bir kadın, evinin altında aylardır bir adamın yaşadığını fark edince neye uğradığını şaşırdı. Sosyal medya platformu TikTok'ta yaşadığı şoku anlatan Guardino, ilk olarak tuhaf seslere uayndığını, bakmak için dışarı çıktığında ise evinin altındaki boşluktan 'kirli bir kol' uzandığını gördüğünü söyledi. Yaşadıklarının kendisini çok korkuttuğunu ifade eden kadın, "Bu delikten evin duvarlarını yoklayan lanet olası bir kolun çıktığını görmenin ne kadar ürkütücü olduğunu biliyor musunuz?" diyerek sitem etti. 

Ashly Guardino, adama dair öğrendiği bilgileri de videosunda anlattı: ''Adam 26 yaşında ve şartlı tahliyedeymiş. Anlaşılan, bebeğinin annesinin evini yakmış.''

Guardino, adamın başkasının evlerinde yaşamasının ilk olmadığını, yabancıların evlerinin atında yaşamaya çalışan bir uyuşturucu bağımlısı olduğunu iddia etti. Aynı adamın yakalanıp hapse gönderilmeden önce kendi evinin karşısındaki evin altında yaşadığını söyledi. 

Evinin altında aylarca yaşayan adamı fark ettiğinde şoke oldu! Polisler zor dışarı çıkardı

Adamın gerçekte ne kadar süre evinin altında yaşadığını bilmeyen Guardino, tahmini olarak 3 aydır gizlice girip çıktığını düşündüğünü dile getirdi. Evde zaman zaman tıkırtılar, ıslıklar ya da farklı sesler duyduğunu söyleyen kadın, "Ama biz bu seslerin televizyondan, rüzgardan ya da onun gibi bir şeyden' geldiğini düşünerek 'bunu öylece görmezden geldik' dedi.

Polislerin onu evden çıkarmak için köpekle ya da silahla tehdit etmek zorunda kaldığını anlatan Guardino, adamın tüm tehditlere karşı duyarsız olduğunu, hiç karşılık vermediğini söyledi. Polislerin bağırıp, tehditler savurmasına rağmen onları görmezden gelen adam ancak yarım saat sonra evden çıktı.

Evinin altında aylarca yaşayan adamı fark ettiğinde şoke oldu! Polisler zor dışarı çıkardı

ARTAN 'PHROGGING' VAKALARI

Videoda, iki polis memurunun aylardır evin altında yaşayan adamı, mülkten çıkardığı ve kelepçelediği gözüküyor. New York Post'un haberine göre, bir yabancının mülküne gizlice girip orada yaşamak "phrogging" diye biliniyor. Adını oradan oraya zıplayan bir kurbağadan alan bu eğilimin, kolluk kuvvetleri için giderek daha yaygın bir sorun haline geldiği bildiriliyor.

Kaynak: NYP

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...