Tgrt Haber

Fabrikası havaya uçmuştu... Otomobil devi üretime yeniden başladı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: Anadolu Ajansı
23 Ekim 2023 09:51 - Güncelleme : 23 Ekim 2023 09:52
Fabrikası havaya uçmuştu... Otomobil devi üretime yeniden başladı

Tedarikçi fabrikasında yaşanan patlama sonrası üretimi durduran otomobil devi Toyota'dan yeni bir açıklama geldi.

Japon otomobil devi Toyota​, geçen hafta tedarikçi fabrikasında yaşanan patlama sonrası üretimi geçici olarak durdurma kararı almıştı. Parça tedarikçisi Chuo Spring Co'nun fabrikasında yaşanan patlama sonrası Totoya'dan yeni bir açıklama geldi.

4 FABRİKA​ YENİDEN AKTİF

Tedarikçi Chuo Spring Co, parça üretimine yeniden başladıklarını duyurdu. Farikadan yapılan açıklama sonrası Toyota da Japonya​ geneli 4 fabrikada 5 üretim​ hattında yeniden üretime başlandığı duyurdu. 

26 EKİM'DEKİ FUARA HAZIRLANIYORLAR

Öte yandan  Toyota, 26 Ekim’de başlayacak olan 2023 Japonya Mobilite Fuarı’nda ilk kez göstereceği konseptler ve yeniliklerden detaylar paylaştı. Japonya’da örtüsü kaldırılacak tam elektrikli konsept modellerden olan FT-3e ve FT-Se modellerinin tasarım detayları gösterildi.

SUV tarzı bir araç olan FT-3e ve sportif tasarımıyla öne çıkacak FT-Se konseptleri, otomobil kullanıcılarına yeni bir deneyim sunmayı amaçlıyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...