Tgrt Haber

Fas'taki deprem felaketinin boyutu gözler önüne serildi: İnsanlar can havliyle böyle kaçıştı

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: TGRT HABER, İhlas Haber Ajansı
09 Eylül 2023 09:51 - Güncelleme : 09 Eylül 2023 10:24

Fas gece yarısı yaşanan şiddetli depremle sarsıldı. Yüzlerce kişinin hayatını kaybettiği felakette bir güvenlik kamerasına yansıyan anlar depremin şiddetini gözler önüne serdi.

Fas​'ın El-Huz bölgesinde yerin 8 kilometre derinliğinde 7 büyüklüğünde meydana gelen depremde ilk belirlemelere göre 632 kişi hayatını kaybetti. Çok sayıda kişinin yaralı​ olduğu belirtilirken deprem​ anına ilişkin bir görüntü, felaketin boyutunu ortaya çıkardı.

Fas'taki deprem felaketinin boyutu gözler önüne serildi: İnsanlar can havliyle böyle kaçıştı

Fas İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, ülkenin pek çok kentinde hissedilen depremde ilk belirlemelere göre 632 kişinin öldüğü, 153 kişinin de yaralandığı bildirildi.

DEPREM ANI KAMERADA

Arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği bölgeden gelen görüntüler ise felaketin boyutunu gözler önüne serdi. Bir güvenlik kamerası tarafından kaydedilen deprem anına ait bir videoda insanların kendilerini can havliyle sokağa attığı anlar yer alıyor.

Kaynak: TGRT HABER, İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...