Tgrt Haber

Fauda'nın İsrailli yıldızı Lior Raz cepheden video paylaştı

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: TGRT Haber
10 Ekim 2023 12:28 - Güncelleme : 10 Ekim 2023 12:41

Netflix'te Fauda dizisinde başrol oynayan Lior Raz (Doron), İsrail'in Hamas'a karşı başlattığı savaşta ön saflarda yer aldı. Cepheye katılan oyuncu roket saldırısı sırasında çektiği videoyu sosyal medya hesabından yayınladı.

Netflix şovu 'Fauda'yla tanınan popüler İsrailli aktör Lior Raz, 'Silah Arkadaşları' adlı bir grup gönüllüye İsrail'in Hamas​'a karşı başlattığı savaşa katıldı. Ünlü oyuncu, İsrail Demokrasi Enstitüsü Başkanı Yohanan Plesner ve gazeteci Avi Yissascharov ile birlikte roket saldırısına yakalandıkları anları sosyal medya hesabından paylaştı. 

"YÜZLERCE CESUR 'SİLAH ARKADAŞLARI'NA KATILMAK İÇİN YOLA ÇIKTIM"

Videoyu paylaşan Lior, X'e şunları yazdı: "Yohanan Plesner ve Avi eşliğinde, İsrail'in güneyindeki nüfusa yardım etmek için yorulmadan çalışan yüzlerce cesur "silah arkadaşı" gönüllüsüne katılmak için güneye doğru yola çıktım. 2 aileyi kurtarmak için bombalanan Sderot kasabasına gönderildik."

POPÜLER DİZİDE ROL ALDI 

“Fauda”, İsrail Savunma Kuvvetleri’ndeki deneyimlerinden yararlanan Lior Raz ve Avi Issacharoff tarafından geliştirilen bir İsrailli televizyon dizisidir. Dizi, Mista’arvim biriminde görev yapan Doron adlı bir komutan ve ekibinin hikayesini anlatır. İlk sezonda, Hamas’ın “Panter” olarak bilinen bir üst düzey yöneticisini takip eder. Aksiyon, psikolojik gerilim, politik gerilim ve casusluk türlerinde sınıflandırılan dizinin ilk sezonu 2014 İsrail-Gazze çatışması sırasında Kafr Qasim’de çekildi.

Dizi, 15 Şubat 2015’te yayınlandı ve dördüncü sezonu 2023 yılında yayınlandı. Netflix tarafından yayınlanan dizi, uluslararası alanda büyük ilgi gördü.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...