Tgrt Haber

FETÖ’cü Enes Kanter, Papa’dan yardım dilendi: Erdoğan ülkemi mahvediyor

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
26 Aralık 2022 09:24 - Güncelleme : 26 Aralık 2022 10:12

FETÖ elebaşının manevi oğlu FETÖ’cü Enes Kanter, Vatikan’ın davetlisi olarak Papa ile görüştü. Türkiye’yi Papa’ya şikayet eden Kanter skandal sözler kullanarak “Erdoğan benim ülkemi mahvediyor. Lütfen dua edin” dedi.

Türkiye’nin FETÖ ile mücadelesi kararlılıkla sürerken kaçtıkları ülkelerden yardım isteyen ve kara propaganda yapan FETÖ’cüler ise rahat durmuyor. Bu isimlerden birisi de FETÖ lideri Fetullah Gülen’in manevi oğlu FETÖ’cü Enes Kanter. FETÖ’cü Kanter özel olarak davet edildiği Vatikan’da Katoliklerin ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa Franciscus​ ile görüştü.

TÜRKİYE’Yİ ŞİKAYET ETTİ

Ziyaretini sosyal medya hesabından paylaşan FETÖ’cü Enes Kanter, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı şikayet etti.  

FETÖ’cü Enes Kanter paylaşımında şu ifadeleri kullandı;

"Ne büyük bir onur! Hayatımdaki en özel anlardan biri. Pontifex ile dünyadaki insan hakları hakkında harika bir sohbet gerçekleştirdik. Özel davet için Vatikan'a teşekkür ederim. Dünyanın her yerinde insan hakları ve özgürlük adına ayağa kalkmak için sizinle çalışmayı dört gözle bekliyorum."

FETÖ’cü Enes Kanter, Papa’dan yardım dilendi: Erdoğan ülkemi mahvediyor

PAPA’DAN YARDIM DİLENDİ

Twitter'dan Papa'yla gerçekleştirdiği kısa diyaloğu yayınlayan FETÖ'cü Kanter, "Fethullah Gülen size selam söyledi. Erdoğan​ benim ülkem Türkiye'yi mahvediyor. Lütfen ülkem için dua edin" dedi. Papa ise Kanter'e, "Sen bana dua edersen ben de sana ederim" dedi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...