Tgrt Haber

Fil saldırısı kamerada! Turisti hortumuyla tutup yere çarptı

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Tgrthaber.com.tr / Çeviri
28 Şubat 2024 15:11 - Güncelleme : 28 Şubat 2024 15:21

Hindistan'da turistlerin sıklıkla ziyaret ettiği Jaipur'daki Amer Kalesi'nde fil dehşeti yaşandı. Rus turisti hortumuyla yakalayan fil, yere çarptı. 

Hindistan​'ın popüler turistik bölgelerinden Amer Kalesi'ndeki dehşet anları kameraya yansıdı. Dişi bir fil​, hortumuyla yakaladığı Rus turisti, güçlü bir şekilde salladı ardından da yere çarptı. O anlarda filin sırtında olan bir kişi de yere düştü.

Fil saldırısı kamerada! Turisti hortumuyla tvutup yere çarptı - 1. Resim

Görgü tanıkları, yardım için iki kişinin koştuğunu o anlarda filin de uzaklaştığını anlattı. Hayvan refahı grubu PETA, yaşanan olayda 2 kişinin yaralandığını duyurdu.

Fil saldırısı kamerada! Turisti hortumuyla tvutup yere çarptı - 2. Resim

Ayrıca aynı filin, 2022 yılında da bir erkek esnafı yaraladığı öğrenildi.

Fil saldırısı kamerada! Turisti hortumuyla tvutup yere çarptı - 3. Resim

Dailymail'in haberine göre, sosyal yardım grupları, eğlence amacıyla kullanılan fillerin, saldırgan davranabildiklerini özellikle kötü muameleye maruz kaldıklarında insanları öldürebilecekleri konusunda uyarıda bulundular. 

Fil saldırısı kamerada! Turisti hortumuyla tvutup yere çarptı - 4. Resim

Kaynak: Tgrthaber.com.tr / Çeviri
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...