Tgrt Haber

Film gibi olay: Ailesine öldüğü söylendi 33 yıl sonra gerçekler ortaya çıktı

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Tgrthaber.com / Çeviri
01 Temmuz 2024 09:05 - Güncelleme : 01 Temmuz 2024 09:24
Film gibi olay: Ailesine öldüğü söylendi 33 yıl sonra gerçekler ortaya çıktı

Çin'in Zhejiang eyaletindeki bir hastanede 33 yıl önce doğan Zhang Huaiyuan'ın ailesine öldüğü söylendi ve uzak bir akrabasına teslim edildi. Huaiyuan, seneler sonra gerçek ailesine kavuştu. 

Çin'in Zhejiang eyaletinde, 1991 yılında, ikinci çocuklarının doğumu için hastaneye giden aileye kötü haber verildi. Zhang Huaiyuan'ın doğumunu yapan doktor, anne ve babasına bebeklerinin doğum esnasında öldüğünü söyledi. Gerçek, 33 yıl sonra ortaya çıktı. 

Film gibi olay: Ailesine öldüğü söylendi 33 yıl sonra gerçekler ortaya çıktı - 1. Resim

DOKTOR, BEBEĞİ YAŞLI AKRABASINA VERDİ

Zhang'ın öldüğünü söyleyen doktorun aslında uzak bir kasabada yaşayan yaşlı bir akrabasına Zhang'ı verdiği ortaya çıktı. Zhang, yoksulluk içinde büyürken, yaşlı ve engelli babasına bakmak için okulu bıraktı. Babasının ölümünün ardından yaşlı annesinden gerçekleri öğrenen Zhang, gerçek ailesini aramaya başladı.

Film gibi olay: Ailesine öldüğü söylendi 33 yıl sonra gerçekler ortaya çıktı - 2. Resim

Zhang, DNA testiyle asıl ailesinin kimler olduğunu buldu ve mayıs ayında bir araya geldiler. 

''30 YIL KENDİ DOĞUM GÜNÜNÜ BİLMEDEN YAŞADI''

Zhang'ın öz babası Li, başlangıçta bu habere inanamadığını şu sözlerle anlattı:

"Erken doğmuştu. Bize doğumda çocuğu kaybettiğimiz söylendi ve onu hiç görmedik. Çocuğun bunca yıldır nasıl yaşadığını, yoksulluk içinde iyi beslenip beslenemediğini, zorbalığa maruz kalıp kalmadığını bilmemek çok zor.''

Film gibi olay: Ailesine öldüğü söylendi 33 yıl sonra gerçekler ortaya çıktı - 3. Resim

''Eğitim hakkı elinden alınmış, küçük yaşta okulu bırakmak zorunda kalmış. Bizimle bambaşka bir hayatı olabilirdi. Evlenmiş, 9 yaşında bir oğlu var. Torunumuzla tanıştık. Zavallı çocuğum 30 yıldan fazla bir süre boyunca kendi doğum gününü bilmeden yaşadı. Bu yıldan itibaren ailemiz sonunda birlikte kutlayacak.''

Kardeşiyle de ilk kez bir araya gelen Zhang, çiçeklerle karşılandı. 

Kaynak: Tgrthaber.com / Çeviri
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...