Tgrt Haber

Finlandiya Başbakanı Sanna Marin yine gündemde! Uçakta çektiği selfie olay oldu

27 Kasım 2022 12:08 - Güncelleme : 27 Kasım 2022 12:30
Finlandiya Başbakanı Sanna Marin yine gündemde! Uçakta çektiği selfie olay oldu

Dans videoları ile ülkesinde ve dünyada bir süre gündemden düşmeyen Finlandiya Başbakanı Sanna Marin, sosyal medyada hesabından yaptığı bir paylaşımla yine gündeme geldi. İklim krizini görüşmek üzere İzlanda'ya gittiğini duyuran Marin'in uçakta çektiği selfie olay oldu. Birçok kişi, "Kullandığınız uçak iklim krizine neden oluyor. Toplantıyı uzaktan yapabilirdiniz. İkiyüzlüsünüz" ifadeleriyle Marin'e tepki gösterdi

Geçtiğimiz aylarda ortaya çıkan parti videolarıyla ülkesinde ve dünya gündeminde oldukça konuşulan Finlandiya Başbakanı Sanna Marin'in yaptığı bir paylaşım yine gündem oldu.

Geçen hafta İzlanda'nın başkenti Reykjavik'e giderek İzlanda Başbakanı Katrin Jakopsdottir'le görüşme gerçekleştire Marin, masadaki konunun iklim değişikliği​ olduğunu ifade ettiği bir selfie paylaştı.

SELFİE PAYLAŞIMI OLAY OLDU

Marin paylaşımında, "Bugün Reykjavik'e gidiyorum ve İzlanda Başbakanı ile görüşeceğim. Bu benim ilk İzlanda ziyaretim. İki ülkenin de İskandinav ülkesi olarak pek çok ortak noktası var. Özellikle iklim, enerji ve güvenlik konusunda görüşeceğiz" ifadelerine yer verdi.

Finlandiya Başbakanı Sanna Marin yine gündemde! Uçakta çektiği selfie olay oldu

"FİNLANDİYA'DA DEFOL GİT"

Ancak Marin'in özçekiminin uçaktan gelmesi tepkilere neden oldu. Pek çok kullanıcı Marin'i suçladı. Bir kullanıcı "Havada vızıldayan her özel jetle iklim zarar görüyor. İkiyüzlüsünüz! Biz Finlandiya'da büyük elektrik faturaları ödüyoruz Finlandiya'dan defol git" sözlerine yer verdi.

VİDEO KONFERANS ÖNERİSİ

Bazı kullanıcılar ise Sanna Marin'e "Uçakla gitmek yerine telefonla görüşseniz ya da toplantıyı video konferans yoluyla gerçekleştirseniz iklim krizini önlemede çok daha fazla işe yarardı" sözlerine yer verdi.

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...