Tgrt Haber

Florida sahilinde silahlı çatışma çıktı! Ölü ve yaralılar var…

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: The New York Times
30 May 2023 08:31 - Güncelleme : 30 May 2023 08:38

ABD’nin Florida eyaletinde iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Çatışmada aralarında çocukların da bulunduğu çok sayıda kişinin yaralandığı ifade edilirken can kaybının yaşandığı olayla ilgili polis ekipleri soruşturma başlattı. 

Florida’da ‘Anma Günü’ kutlamarlı sırasında sahilde iki grup arasında silahlı çatışma​ çıktı. The New York Times’da yer alan habere göre  Hollywood Beach Broadwalk bölgesinde sahil kenarı restoranları, otelleri ve mağazaların yoğun olduğu bölgede silahlı çatışma çıktı.

SİLAHLI SALDIRDAN GÖZALTINA ALINDI

Çıkan çatışmada aralarında çocukların da bulunduğu 9 kişinin yaralandığı belirtildi.Florida​ Şerif Ofisi, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, silahlı saldırgan Keith Melvin Moses'in (19) gözaltına alındığını duyurdu.

3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Evlerinin yakınında uğradıkları saldırıda 20'li yaşlarda bir kadın ve 9 yaşındaki kızı öldü. Polis, saldırının haberini yapmaya gelen iki muhabirin de kurşunların hedefi olduğunu, birinin yaşamını yitirdiğini belirtti. Florida Şerif Ofisi, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Ailelere en derin taziyelerimizi iletiyoruz. Bu toplumumuz için üzücü bir gün" ifadelerini kullandı. Saldırının sebebi henüz bilinmiyor, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Florida sahilinde silahlı çatışma çıktı! Ölü ve yaralılar var…

Kaynak: The New York Times

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...