Tgrt Haber

Fox News'ten Biden'a sert eleştiri: Siyasi rakibini tutuklatan özenti diktatör!

14 Haziran 2023 15:03 - Güncelleme : 14 Haziran 2023 15:38
Fox News'ten Biden'a sert eleştiri: Siyasi rakibini tutuklatan özenti diktatör!

ABD'de yayın yayan Fox News, eski ABD Başkanı Trump'ın mahkumiyet kararı sonrası ABD Başkanı Biden'ı "Siyasi rakibinin tutuklatmaya çalışan özenti diktatör" diye takdim etti.

Eski ABD Başkanı Donald Trump​'ın mahkumiyet kararı dünya genelinde geniş yankı uyandırmaya devam ederken, ABD'nin muhafazakar haber kanallarından Fox News, karar duruşmasının ardından mevcut Başkan Joe Biden​'a yönelik dikkat çekici eleştirel bir tavır sergiledi.

CANLI YAYIN YAPAN TEK KANAL

Fox News, "özenti diktatör" olarak nitelendirdi. Trump'ın duruşma sonrası yaptığı konuşmanın sonunda ekranı ikiye bölen Fox News, sol tarafta Biden'ın Beyaz Saray​'da yaptığı ayrı bir konuşmayı göstermeye başladı. Bu sırada "KJ" adı verilen haberin sunum bölümünde, "Özenti diktatör, siyasi rakibini tutuklattıktan sonra Beyaz Saray'da konuşuyor" ifadeleri yer aldı.

Fox News'ten Biden'a sert eleştiri: Siyasi rakibini tutuklatan özenti diktatör!

Fox News ayrıca Trump'ın devlete ait gizli belgeleri kendi şahsi konutunda tutmak ve yetkililerin belgeleri geri almasını engellemeye çalışmakla resmen suçlandıktan saatler sonra yaptığı konuşmayı canlı olarak yayınlayan tek ana akım haber kanalı olarak dikkat çekti.

 

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...