Tgrt Haber

Fransa'da anneanne ve torununa saldırı dünya gündeminde! Görüntüler sosyal medyada kısa sürede yayıldı

20 Haziran 2023 11:09 - Güncelleme : 20 Haziran 2023 12:00

Fransa Bordeaux'da bir anneanne ve torununa saldırı dünya gündeminde. Fransa'da doğan bir siyahi, anneanne ve toruna evlerinin önünde saldırdı. Kişisel eşyaları çalan evsiz adam, kısa sürede yakalandı. O anlar kameraya yansıdı.

Fransa​'da Bordeaux'nun kalbi olarak bilinen bir merkezde yaşanan saldırıanları kısa sürede sosyal medyada yayıldı. Fransız medyasına göre, Fransa'da doğan evsiz​ bir adam, anneanne ve torununu gözüne kestirdi. Evlerinin önünde bekleyen ikilinin biraz uzağında duran evsiz, ikili evlerinin kapısından içeri girdiği an kapıyı zorlayarak açtı ve anneanne ile torununu sokağa savurdu. 

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde çocuğu ve anneanneyi şiddetli bir şekilde sokağa savuran evsiz o anda üzerlerinden düşen kişisel eşyaları ve kadının çantasını yerden topladı. Ardından ise kaçmaya başladı.

SABİT BİR ADRESİ OLMAYAN FRANSIZ

CNEWS'de yer alan habere göre, gün içinde tutuklanan zanlı, sabit bir adresi olmayan bir Fransız olarak kayıtlara geçti.

Fransa'da anneanne ve torununa saldırı dünya gündeminde! Görüntüler sosyal medyada kısa sürede yayıldı

Saldırının nedeni ve koşulların belirlenmesi için soruşturma başlatıldı. 

 

Kaynak: CNEWS

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...