Tgrt Haber

Fransız polisi, terör örgütü PKK yandaşlarını yerde sürükleyerek gözaltına aldı!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
25 Aralık 2022 13:10 - Güncelleme : 25 Aralık 2022 14:18

Fransa’da başkent sokakları savaş alanına döndü. Terör örgütü PKK yandaşları ne bulduysa Fransız polisine attı. Örgüt sempatizanları polisler tarafından yerlerde sürüklenerek gözaltına alındı.

Fransa’nın başkenti Paris’te Ahmet Kaya Kültür Merkezi​ yakınında gerçekleşen silahlı saldırı​ sonucunda 3 kişi hayatını kaybetti. Saldırıyı gerçekleştiren 69 yaşındaki saldırgan polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Ancak bu gözaltı sonrası dahi saldırının ırkçı olduğu iddia eden terör örgütü PKK​ sempatizanları Paris​ sokaklarını karıştırdı.

SÜRÜKLENEREK GÖZALTINA ALINDI

Terör örgütü PKK’nın sempatizanları adeta ayaklandı ve polise saldırdı. Onlarca araç ve dükkana zarar veren grup ayrıca sokakları da yangın yerine çevirdi. Ellerinde örgüt paçavralarıyla sokakları savaş alanına çeviren sempatizanlara Fransız polisin müdahalesi sert oldu. Polis, PKK yandaşlarını yerde sürükleyerek gözaltına aldı. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Memo25 Aralık 2022 17:34

Ohhhh olsun

Sonraki Haber Yükleniyor...