Tgrt Haber

Futbol camiası ayağa kalktı! Kırmızı kart gösteren hakemi darp edip, uçurumdan attılar

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT Haber
03 Eylül 2022 15:30 - Güncelleme : 03 Eylül 2022 16:08

Şili'deki bir futbol müsabakasında yaşanan akıl almaz olayda, kırmızı kart gösteren hakemi futbolcular uçurumdan aşağı attı. Futbolcuların hışmına uğrayan hakem ağır yaralandı.

Şili​'de bir futbol müsabakasında şoke eden bir olay yaşandı. Geçtiğimiz ay oynanan Club Real Deportivo 1 de Mayo ile Club Salvador arasındaki mücadelede kırmızı kartını çıkaran bir hakem​, futbolcuların gazabına uğradı.

UÇURUMDAN ATTILAR

Sinirlenen futbolcular​ hakemi önce darp ettiler, ardından futbol sahasının yakınındaki bir vadiden aşağıya attılar. Ağır yaralanan hakem, çevredekiler tarafından hastaneye kaldırıldı.

FUTBOL CAMİASI AYAĞA KALKTI

Olayın ortaya çıkmasının ardından futbol camiası da adeta ayağa kalktı. Sosyal medyada hesabından paylaşımda bulunan futbolseverler, hakeme şiddet uygulayan kişilerin en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi.

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Kemal usta Berlin 3 Eylül 2022 17:18

Türkiye de hakemler bundan ağırını hak ediyor ne yazıkki elden birşey gelmiyor

Sonraki Haber Yükleniyor...