Tgrt Haber

Pakistan'da gaz tüpü bomba gibi patladı: 12 ölü, 13 yaralı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
20 Aralık 2022 13:14 - Güncelleme : 20 Aralık 2022 13:30

Pakistan'ın Belucistan eyaletindeki bir pazarda bulunan gaz tüpü bomba gibi patladı. Olayda en az 12 kişi hayatını kaybederken 13 kişi de yaralandı. Patlama sonrası yangın çıkarken çevredekiler korkulu olanları korkulu gözlerle izledi.

Pakistan'ın güneybatısında yer alan Belucistan​ eyaletinde bulunan bir pazarda gaz tüpü bomba​ gibi patladı.Patlama​ sonrası ortalık savaş alanına dönerken yetkililer tarafından yapılan açıklamada, 12 kişinin hayatını kaybettiği aktarıldı. Ayrıca patlamada 13 kişinin de yaralandığı öğrenildi.

4 DÜKKAN VE 12 ARAÇ KÜL OLDU

Tüpün yeniden doldurulduğu esnada patlama yaşandığını ifade eden yetkililer, patlamanın şiddetiyle yangın çıktığını ve alevlerin diğer dükkanlara bildirdi.Yangının büyümesiyle marketteki diğer tüplerin de patladığını aktaran yetkililer, 4 dükkanın ve park halindeki 12 aracın da yandığını açıkladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...