Tgrt Haber

Gelini beğenmeyen damat bu halde bulundu

02 Nisan 2015 14:31
Gelini beğenmeyen damat bu halde bulundu

Cinde meydana gelen olay akıllara durgunluk verdi. Aile baskısına karşı gelemeyen görücü ulsulü evlendirileceği gelini beğenmeyince bunu yaptı.

Çin'de görücü usulü ile evlendirilmeye çalışılan genç, gelini çok fazla çirkin bulunca canına kıymak talep etti . People's Daily Online'ın yaptığı habere göre Çin'in Shiyan kentinde kendini göle atan 25 yaşındaki Qan Tsui adlı şahıs , polisler tarafından ayrım edildi. Boğulmaktan nihayet anda kurtarılan adama sıhhat ekipleri hemen müdahele etti. İntihar girişiminin sebebi ise polis sorgusunda belli oldu .Polis amiri, genç insanın ailesi tarafından görücü usülüyle evlendirilmek istendiğini açıkladı. Müstakbel eşini çok fazla çirkin bulduğu için canına kıymak isteyen genç insanın , ailesinin baskısına karşı koyamadığı için böyle bir yola başvurduğu açıklandı . Tedavi altına alınan genç insanın sıhhat durumunun iyi olduğu duyuruldu.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...