Tgrt Haber

Genç kadın sürüne sürüne metro merdivenlerinden çıktı! Görevli, engelli kadını o halde görünce güldü

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: TGRT Haber
11 Şubat 2024 11:08 - Güncelleme : 11 Şubat 2024 11:33

İngiltere'nin başkenti Londra'da kaydedilen görüntüler 'pes' dedirtti. Yürüme engeli olan kadının bozuk asansör nedeniyle merdivenleri sürüne sürüne çıktığı anlar sosyal medyada tepki topladı.

Londra'da kaydedilen ve sosyal medyada hızla yayılan video kısa sürede gündeme oturdu. Londra'daki Dalston Junction metro durağına giden 29 yaşındaki Jennie Berry asansörün çalışmadığını fark etti. 

Yetkililerden yardım isteyen kadın bu durumda karşısında görevlilerin bir şey yapamayacağı cevabını aldı. Sürüne sürüne merdivenleri tırmanan genç kadın kan ter içinde kaldı. 

Görevli ise onu merdivenlerin en üstünde tekerlekli sandalye ile beklemekle yetindi. Genç kadın zorlu merdivenleri bitirdikten sonra görevlinin ona alaycı gülüşüyle karşılandı. 

"ÜZÜNTÜ DUYUYORUZ"

Müşteri Sorumlusu Mark Evers şunları söyledi: 'Jennie Berry'nin bizimle seyahat ederken yaşadığı üzücü deneyim için çok üzgünüz ve bu olayı bizim adımıza London Overground'u işleten Arriva Rail London ile acilen araştırıyoruz. Bunun bir daha olmayacağından emin olun.

Asansörlerin hizmet dışı kalmasının onlara güvenen müşteriler üzerinde önemli bir etki yaratabileceğini biliyoruz ve Londra'da ulaşımı daha erişilebilir hale getirmeye kararlıyız. 

Asansörlerin hızlı bir şekilde onarılmasını ve kullanılabilirliği hakkındaki bilgilerin derhal yayınlanmasını sağlamak için de daha çok çalışıyoruz. 

Bu durumda gerekli bilgilerin hazır olarak mevcut olmamasından üzüntü duyuyorum."

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...