Tgrt Haber

Gizemli şekilde hayatını kaybeden Rus oligarklara yenisi eklendi: Emlak devi merdivenlerden düştü

19 Aralık 2022 11:41 - Güncelleme : 19 Aralık 2022 12:01
Gizemli şekilde hayatını kaybeden Rus oligarklara yenisi eklendi: Emlak devi merdivenlerden düştü

Rusya'nın Ukrayna'yı işgal girişiminin başından beri gizemli bir şekilde hayatını kaybeden Rus oligarklara bir yenisi daha eklendi. Rus emlak devi Dimitri Zelenov, Fransa'da hayatını kaybetti.

Rusya​ Devlet Başkanı Vladimir Putin'in 24 Şubat'ta verdiği askeri emirle başlayanUkrayna​'nın işgal girişiminin başından beri Rus oligarklar gizemli bir şekilde hayatını kaybetmeye başladı. Son olarak Rus emlak devi Dimitri Zelenov, Fransa'nın ünlü tatil merkezi Antibes'de merdivenlerden düşerek hayatını kaybetti. Arkadaşlarıyla akşam yemeğine giden 50 yaşındaki Zelenov, bir anda dengesini kaybetti ve merdivenlerden yuvarlandı. Zelenov, düşüşün ardından arkadaşlarına iyi hissetmediğini söyledi. Başına sert darbeler alan Rus oligark, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Rus medyası, Zelenov'un bir süre önce kalp rahatsızlığı nedeniyle ameliyat olduğunu fakat sağlığının iyiye gittiğini söyledi. Rus oligark Dimitri Zelenov, Moskova'nın en büyük emlak yatırım şirketlerinden birinin sahibi olan Zelenov, Sovyetler Birliği'nin dağılması sonrasında hızla zenginleşen Rus oligarklardan biriydi.

Gizemli şekilde hayatını kaybeden Rus oligarklara yenisi eklendi: Emlak devi merdivenlerden düştü

Zelenov'un ölümü, eylülde yine merdivenlerden düşerek ölen Moskova Havacılık Kurumu'nun eski başkanı Anatoli Geraşenko'nun ölümüne benzetildi.

Öte yandan Rusya’nın Ukrayna işgali neredeyse 10 ayı geride bırakırken, son dönemde çok sayıda Rus oligarkın gizemli şekilde ölmesi ya da hayatına son vermesiyle ilgili tartışmalar sürüyor. Birçok kişi bu kadar çok oligarkın art arda ölümünün tesadüf olamayacağını vurguluyor.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...