Tgrt Haber

Gladyatör 2'nin çekimleri sırasında patlama! Oyuncular yaralandı

11 Haziran 2023 11:10 - Güncelleme : 11 Haziran 2023 11:36
Gladyatör 2'nin çekimleri sırasında patlama! Oyuncular yaralandı
film,gladyatör,patlama

Efsane filmlerden Gladyatör'ün ikinci film çekimleri sırasında sette patlama meydana geldi. Patlamada 6 oyuncu yaralandı. 

Fas'ta çekimleri yapılan 'Gladyatör 2' filminin setinde özel efektlerin kullanıldığı bir sahnede patlama meydana geldi. Patlamada 6 oyuncu yaralanırken oyuncuların hayati tehlikesinin bulunmadığı, tedavilerinin yapıldığı belirtildi.

Yapımcı şirket Paramount, The Sun Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, , "Gladyatör 2" filminin setinde bir dublör sahnesi çekilirken, birkaç ekip üyesinin hayati tehlike oluşturmayan yaralanmalara maruz kaldığı bir kaza meydana geldi." ifadelerini kullandı.

Açıklamada, "Alanda güvenlik ve sağlık ekipleri, oyuncuların tedavisi için hızlıca hareket edebildi. Hepsinin durumu iyi ve tedavileri devam ediyor." ifadesi kullanıldı.

Gladyatör 2'nin çekimleri sırasında patlama! Oyuncular yaralandı

GAZ BORUSU PATLAMIŞ OLABİLİR

Patlamanın nedenine ilişkin incelemeler devam ederken set alanındaki bir gaz borusunun patlamış olabileceğinden şüphelenildiği kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...