Tgrt Haber

Görülmemiş hırsızlık yöntemi! Cansız manken taklidiyle soydu

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Anadolu Ajansı
19 Ekim 2023 08:50 - Güncelleme : 19 Ekim 2023 08:54
Görülmemiş hırsızlık yöntemi! Cansız manken taklidiyle soydu

Polonya'nın başkenti Varşova'da bir hırsız, cansız manken taklidi yaparak içeride kaldığı AVM'deki iş yerlerini soydu. 

Polonya​'nın başkenti Varşova​'da yaşanman bir hırsızlık​ olayı akıllara durgunluk verdi. bir alışveriş merkezinin (AVM) "cansız manken" taklidi yaparak içeride kalan hırsız, sonrasında birkaç iş yerini soydu.

YEMEK DE YEMİŞ

Polonya'nın PAP haber ajansına göre, 22 yaşında olduğu belirlenen şüpheli, kapanış saatinde geldiği AVM​'de cansız manken taklidi yapmaya başladı. AVM güvenlik görevlileri hareketsiz kalan şüheliyi fark etmezken,  zanlının kapanış saatinden sonra kuyumcu başta olmak üzere birkaç iş yerine girdiği belirlendi. İş yerlerinden hırsızlık yapan şüphelinin bazı restoranlarda da yemek yediği tespit edildi. 

10 YIL HAPSİ İSTENİYOR

Olayın sabah saatlerinde anlaşılmasının ardından güvenlik kAmeralarını inceleyen AVM görevllileri durumlu polise bildirdi. Kısa sürede yakalanarak gözaltına alınan hırsızlık şüphelisinin, 10 yıla kadar hapis cezası alabileceği bilgisi paylaşıldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...