Tgrt Haber

Göz damlası yerine gözüne yapıştırıcı damlattı! Başına gelenleri TikTok'ta böyle anlattı

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Insider
08 Haziran 2023 16:55 - Güncelleme : 08 Haziran 2023 17:01
Göz damlası yerine gözüne yapıştırıcı damlattı! Başına gelenleri TikTok'ta böyle anlattı

ABD Kaliforniya'da yaşayan bir kadın göz damlasının şişesiyle yapıştırıcıyı karıştırdı. Sosyal medya platformu TikTok'ta yaşadıklarını anlatan kadın, takipçilerini de uyardı.

Jennifer Eversole, geçtiğimiz günlerde sosyal medya platformu TikTok​'ta yaptığı paylaşımıyla tüm dikkatleri üzerine çekti. ABD Kaliforniya​'da hayatını idame ettiren Eversole, göz damlası sandığı yapıştırıcıyı gözüne damlattığı an bir terslik olduğunu hemen anladığını söyledi. Gözünün çok yandığını söyleyen kadın, "Evet bunu yaptım. En aptal insan ödülünü kazandım" diyerek o anları şu sözlerle anlattı:

''Sonra gözlerimi çok hızlı bir şekilde kapattım. Bu iyi mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum. Göz küreme çok gelmedi. Belki de gözlerimi kapatmasaydım yapışmazdı ama ne olurdu bilmiyorum. Daha kötü de olabilirdi.''

Hemen ambulansı aradığını ve acil olarak hastaneye kaldırıldığını söyleyen Eversole'un gözünü doktorlar açmayı başardı. Olay yüzünden gözünün 'çizilmiş gibi' hissettiğini söyleyen Eversole, gözünün şimdilerde iyileşme sürecinde olduğunu ifade etti. 

Göz damlası yerine gözüne yapıştırıcı damlattı! Başına gelenleri TikTok'ta böyle anlattı

''ŞİŞELERİ NASIL KARIŞTIRDIN?''

Takipçleri, Eversole'a şişleri nasıl karıştırdığını sorduğunda ise banyoda fazla boş yeri olmadığını bu yüzden manikür malzemeleriyle göz damlalarını aynı yerde tuttuğunu söyledi:

''Çocuklar buraya hep geliyor. Burası oyuncakların, losyonların, bardakların ve diğer her şeyin konduğu bir yer oluyor.''

Yapıştırıcıyı genç kızına manikür yaparken kullandığını açıklayan Eversole, yapıştırıcıyı gözüne damlattığı anları şöyle anlattı:

''Benim hatam daha sonra şişeyi kaldırmamamdı. ‘Kaldırayım ki kimse bunu göz damlası sanmasın' diye düşündüğümü hatırlıyorum. Market poşetlerini almaya hazırlanan kızımla konuşurken dikkatim dağılmıştı ve şişeyi hemen aldım. Aynı boydalar.''

Kaynak: Insider

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...