Tgrt Haber

Guatemala'da korkunç ölüm: Binlerce voltluk akıma kapıldı o anlar kameraya yansıdı

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Tgrthaber.com / Çeviri
08 Ağustos 2024 11:04 - Güncelleme : 08 Ağustos 2024 11:34

Guatemala'da 15 yaşındaki Débora Rebeca Xi Artola korkunç bir şekilde hayatını kaybetti. Genç kız, çatıda arkadaşlarıyla beraber dans ederken bir anda elektrik teline çarptı ve akıma kapıldı. Binlerce voltluk akım genç kızın kafasının kopmasına neden oldu. O anlar kameraya yansıdı.

Guatemala​'da henüz 15 yaşındaki Débora Rebeca Xi Artola adlı genç kız, yüksek gerilim hattına kapılarak, korkunç bir şekilde canından oldu. Sosyal medyada kısa sürede yayılan ölüm videosunda, genç kızın arkadaşlarıyla beraber bir evin çatısında dans ettiği görülüyor. O esnada gruptaki gençlerden biri de fotoğraf çekiyor. 

DANS EDERKEN ELEKTRİK TELİNE ÇARPTI

Hem dans edip hem de fotoğraf çekilmek isteyen genç kız bir anda elektrik teline çarpıyor ve yüksem gerilim hattına kapılıyor. Binlerce voltluk akım, genç kızı çarptığı anlar da kameraya yansıyor.

Guatemala'da korkunç ölüm: Binlerce voltluk akıma kapıldı o anlar kameraya yansıdı - 1. Resim

BİNLERCE VOLT KAFASINI KOPARDI

Görüntülerde, kızın vücudu ilk başta dumanlar içinde kabloda asılı kaldığı halde aşağı doğru sarktığı görülüyor. Genç kızın kafası koparak aşağı düşüyor. 

ACILI ANNEDEN KIZINA VEDA

Korkunç ölümün ardından acılı anne, sosyal medya​ hesabından kızının gülümserken çekilen bir fotoğrafını paylaşarak, ''Seni sonsuza dek seviyorum. Prensesim'' notunu düştü. 

Guatemala'da korkunç ölüm: Binlerce voltluk akıma kapıldı o anlar kameraya yansıdı - 2. Resim

Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: Tgrthaber.com / Çeviri
Sonraki Haber Yükleniyor...