Tgrt Haber

Gucci’nin Ermeni mankeni terör örgütü VoMa’ya katıldı

Editör: Birkan Cantürk / Kaynak: TGRT Haber
01 Ekim 2023 21:09 - Güncelleme : 01 Ekim 2023 21:16

Antiterör operasyonu sonrasu Dağlık Karabağ yasa dışı Ermeni gruplardan temizlenirken Gucci'nin Ermeni modeli Armine Harutyunyan, terör örgütü Voma'ya katıldı. Silahlı görüntüleri paylaşılan Harutyunyan, Azerbaycan'ı tehdit eden açıklamalarda bulundu.

Gucci'nin 'güzellik algısını yıkıyoruz' mottosuyla reklam yüzü olan Ermeni model Harutyunyan, Ermeni terör örgütü Voma'ya katıldığını duyurdu.

Terör örgütün kanalına röportaj veren Harutyanyan, elinde silahıyla eğitim aldığı anların görüntüleri paylaşıldı. Ermeni model, röportajında Azerbaycan​'a saldıracaklarını söyledi.

Ermeni terör örgütü Voma, Azerbaycan'a tehditler savurarak, "Azerbaycan'la alışılmadık bir mücadeleye hazırlanıyoruz" açıklamalarında bulundu.

ARMİNE HARUTYAN KİMDİR?

Gucci, 2019 yılında marka yüzü olarak 23 yaşındaki Ermeni asıllı Armine Harutyunyan'ı podyuma çıkartmıştı. 

Kemikli burnu, uzun ve biçimsiz kaşlarıyla gündem olan Armine Harutyunyan, güzellik algıları yıkarak dünyanın en ünlü markalarından birinin yüzü oldu.

O dönem hem tepki çeken hem de destek gören Armine, modellik kariyerini başarıyla sürdüreceğini ve kendisiyle barışık olduğunu açıkladı.

ANTİTERÖR OPERASYONU

Ermenistan​'ın bu hukuk bilmez hareketlerine Azerbaycan'ın cevabı gecikmedi. Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Karabağ'da anayasal yapıyı yeniden tesis etmek amacıyla antiterör operasyonu başlatıldığını duyurmuştu.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, antiterör operasyonunda siviller ve altyapı tesislerinin hedef alınmadığı, yalnızca meşru askeri hedeflerin yok edildiği bildirilmişti.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Yllmaz gursel 4 Ekim 2023 10:54

Azerbaycanln yanlndaylz

Yasemen 4 Ekim 2023 02:02

Koca kulak

Hasan 3 Ekim 2023 07:32

Azerbaycan ve Türk Ozel kuvvetleri bunun anladığı dilden konusur

Vatan 2 Ekim 2023 23:17

Kahrolsun PKK! Yaşasın Azerbaycan Türkiye!

Sonraki Haber Yükleniyor...