Tgrt Haber

Güney Kore'de balıkçı teknesi alabora oldu: Çok sayıda ölü var

Editör: Berkay Alptekin / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
10 Mart 2024 10:47 - Güncelleme : 10 Mart 2024 10:48
Güney Kore'de balıkçı teknesi alabora oldu: Çok sayıda ölü var

Güney Kore'nin sahil kenti Tongyeong açıklarında 9 mürettebatı bulunan bir balıkçı teknesinin alabora olması sonucu 4 mürettebatın hayatını kaybettiği, 5 kişiyi arama çalışmalarının sürdüğü açıklandı.

Güney Kore​'nin sahil kenti Tongyeong açıklarında seyreden bir balıkçı teknesi​ henüz bilinmeyen bir nedenle alabora oldu. Güney Kore Sahil Güvenlik Kuvvetleri'nden yapılan açıklamada, dün sabah meydana gelen kazanın ardından 2'si Güney Koreli, 7'si Endonezyalı 9 mürettebatı bulmak üzere arama kurtarma çalışması başlatıldı.

20 kurtarma botu ve 4 uçak desteğiyle yürütülen çalışmalarda Güney Koreli kaptan ve 3 Endonezyalı mürettebatın cansız bedenlerine ulaşıldı.

5 KİŞİYİ ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Kayıp 5 kişiyi arama çalışmalarına bugün de devam edilirken, alabora olan 20 tonluk teknenin ise denizden çıkarılacağı öğrenildi. Kazanın nedenini belirlemek üzere detaylı soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...