Tgrt Haber

Güney Koreli şirket 6 Şubat depremlerini unutmadı: Anma töreni düzenledi

Editör: Berkay Alptekin / Kaynak: Anadolu Ajansı
06 Şubat 2024 12:51 - Güncelleme : 06 Şubat 2024 12:52

Sağlık alanında faaliyet gösteren Güney Koreli bir firma, yöneticileri ve çalışanlarının katılımıyla 6 Şubat Kahramanmaraş depremleri için anma töreni düzenledi.

Sağlık alanında faaliyet gösteren Güney Kore​ merkezli firma, yöneticileri ve çalışanlarını katılımıyla 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremleri için anma töreni düzenledi. Firma, anma törenine ait görüntülere de yer verdiği bir videoyu da kamuoyuyla paylaştı.

Videoda, Türkiye​ saati ile 04.17'de yönetici ve çalışanların saygı duruşunda bulunduğu, Türkiye ve Güney Kore bayraklarının yarıya indirildiği görüldü. Videoda, şirketin CEO'su Kwang Bum Park "asrın felaketinin" birinci yılında Türkiye ve Türk halkına destek mesajı paylaştı.

Güney Koreli şirket 6 Şubat depremlerini unutmadı: Anma töreni düzenledi - 1. Resim

"TÜRKİYE'NİN YANINDAYIZ. GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYE"

Türkiye'nin acısının kendilerinin de acısı olduğunu ifade eden Park, "Her şey düzelinceye kadar tüm kalbimiz ve içtenliğimizle Türkiye'nin yanındayız. Geçmiş olsun Türkiye." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...