Tgrt Haber

Güzellik kraliçesi Cheslie Kryst 29. kattan ölüme atladı! Babası ilk kez konuştu

03 Şubat 2022 11:27 - Güncelleme : 03 Şubat 2022 11:55
Güzellik kraliçesi Cheslie Kryst 29. kattan ölüme atladı! Babası ilk kez konuştu

ABD’nin güzellik kraliçesi Cheslie Kryst, yaşadığı 60 katlı gökdelenin 29’uncu katından atlayarak intihar etti. İntiharı tüm ABD’de ses getirdi. 30 yaşında olan güzellik kraliçesinin babası ilk kez konuştu.

2019 yılında yapılan güzellik yarışmasının kraliçesi seçilen Cheslie Kryst, New York’ta yaşadığı 60 katlı gökdelenin 29. Katından atlayarak intihar etti.

ABD’de büyük yankı uyandıran güzellik kraliçesinin intiharından kısa süre önce, Instagram hesabından yaptığı paylaşım dikkat çekti.

Güzellik kraliçesi Cheslie Kryst 29. kattan ölüme atladı! Babası ilk kez konuştu

Kryst, ölmeden önce yaptığı paylaşımda “Bugün size huzur ve sükunet getirsin” notunu düştü. Ölüm haberinin ardından güzellik kraliçesinin bu paylaşımının altına binlerce yorum yağdı

POLİS EVİNDE BİR NOT BULDU

Polis, dairede her şeyi eski bir güzellik yarışması birincisi olan annesine bırakmak istediğini belirten bir not buldu.

Bir polis kaynağı New York Post'a, "Sadece güzel değil, aynı zamanda akıllıydı ve bir avukattı. Herkesin kıskanacağı bir hayatı var. Çok üzücü" açıklamasında bulundu. Baro sınavını geçtikten sonra, Eylül 2017 ile Mayıs 2019 arasında bir şirkette hukuk davaları ekibinin bir üyesi olarak yardımcı avukat olarak çalıştı. Mahkumlara verilen cezaları azaltmak için ücretsiz bir çalışma yaptı.

Güzellik kraliçesi Cheslie Kryst 29. kattan ölüme atladı! Babası ilk kez konuştu

BABASI İLK KEZ KONUŞTU

Geçtiğimiz pazar sabahı Manhattan'daki gökdelenden ölüme atlayan genç güzellik kraliçesinin babası, kızının "saf" olduğunu, uyuşturucu veya alkol kullanmadığını ve muhtemelen bir tür depresyon olduğunu söyledi.

62 yaşındaki Rodney Kryst, salı günü The Post'a kızının ölümüyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. New York'taki evinde açıklama yapan acılı baba, "Kızım olabildiğince saftı, herhangi bir uyuşturucu ya da reçeteli ilaç kullanmıyordu" dedi ve ekledi: "Asla herhangi bir madde bağımlılığı sorunu yaşamadı."

Görüşme sırasında konuşmakta zorlanan Kryst, "Bence bunun ailedeki işlev bozukluğuyla çok ilgisi var ama bu konu üzerine konuşmamız biraz zaman alacak. O üzgündü" dedi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...