Tgrt Haber
 - İşte Türkiye'nin kategorisi
3 saat 24 dakika önce

Dünyanın en tehlikeli ülkeleri belli oldu! İşte Türkiye'nin kategorisi

Bölgesel gerilimlerin artması, savaş riskinin ortaya çıkması, uyuşturucu, iç çatışmalar ve mafya olaylarının artış göstermesi seyahat planlarını baştan düzenlemeye sebep oluyor. İngiltere merkezli International SOS'un yıllık interaktif haritası, gezginlerin güvenlik tehditleriyle karşılaşma olasılığının en yüksek olduğu bölgeleri ortaya çıkardı. Dünyanın en tehlikeli ülkeleri belli oldu. Bordo, kırmızı ve turuncu diye ayrılan kategorilerde Türkiye'nin durumu merak edildi.
 - İnfaz edileceği gün ipten alınabilir
3 saat 40 dakika önce

Cinayetle suçlanan imamın idamı ülkeyi ayağa kaldırdı: Masumiyetine dair kanıtlar var

ABD'nin Missouri eyaletinde Marcellus 'Halife' Williams isimli imam, 1998'de işlediği cinayet nedeniyle idam cezasına çarptırıldı. Williams'ın bugün infaz edilmesi bekleniyor.
 - Teknede dehşete düşüren manzara
4 saat 35 dakika önce

Okyanusta fark edildi! Günlerce sürüklenen teknede dehşete düşüren manzara!

Senegal'in başkenti Dakar yakınlarında sürüklenen tekneden en az 30 ceset çıktı. Göçmenlerin bulunduğu teknenin okyanusta günlerce sürüklendiği düşünülüyor. 
 - Dolandırıcılar bu kez Brad Pitt oldu
6 saat 18 dakika önce

Dolandırıcılar bu kez Brad Pitt oldu! Kadınlardan 12 milyon 300 bin lira topladılar

Şüpheliler, ünlü Hollywood yıldızı Brad Pitt gibi davranarak iki kadını 325 bin euro (yaklaşık 12.3 milyon tl dolandırmakla suçlanıyor. Çete üyelerinin kadınlara var olmayan çeşitli projelere yatırım yapmalarını teklif ettiği iddia edildi.
 - ABD'de inanılmaz olay!
6 saat 24 dakika önce

ABD'de inanılmaz olay! 6 yaşında kaçırılan çocuk 73 yıl sonra bulundu 

1951 yılında Kaliforniya'daki bir parkta oynarken altı yaşındayken kaçırılan bir adam, internet üzerinden yapılan bir soy testi, eski fotoğraflar ve gazete kupürleri sayesinde 73 yıldan fazla bir süre sonra bulundu.
Dünya - Dünya
9 saat 33 dakika önce

Endonezya ve Japonya'da deprem oldu: Hissedilen sarsıntı sonrası tsunami uyarısı

Endonezya'nın Gorontalo kenti açıklarında ve Japonya'nın Torişima Adası yakınlarında deprem oldu. Hissedilen sarsıntı sonrası Japonya'da tsunami uyarısı yapıldı.
Dünya - Dünya
12 saat 2 dakika önce

Telegram geri adım attı! Artık ikisini de paylaşacak

Telegram CEO'su Pavel Durov, uzun bir süredir devam eden tartışmaların sonunda uzlaşma sağladı. Artık kuralları ihlal eden kişilerin IP adres ve telefonlarını yetkililer ile paylaşacak. Pavel geçtiğimiz ay Fransa'da tutuklanmıştı.
Dünya - Dünya
14 saat 17 dakika önce

Gazeteci Fadi Boudia canlı yayında İsrail tarafından vuruldu

İsrail'in Lübnan saldırılarında gazeteci Fadi Boudia vuruldu. Hizbullah hedeflerine yönelik saldırılar sürerken canlı yayında olan Fadi Boudia saldırıya uğrayarak yaralandı. Gazetecinin son durumu bilinmiyor.
 - ABD’den yeni Orta Doğu hamlesi
16 saat 36 dakika önce

ABD’den yeni Orta Doğu hamlesi: Çok sayıda asker geliyor!

İsrail ve Hizbullah arasında gerilim sonrası ABD harekete geçti. ABD’nin Orta Doğu’ya daha fazla asker konuşlandıracağı öğrenildi. Bölgede 40 bin askeri bulunan ABD’nin bu sayıyı kaça çıkartacağı henüz netlik kazanmadı.
 - Maymunlar kaçırılan 6 yaşındaki kızı kurtardı
20 saat 35 dakika önce

Maymunlar kaçırılan 6 yaşındaki kızı kurtardı! Şüpheli aranıyor

Hindistan'da maymunlar, 6 yaşındaki çocuğu istismardan kurtardı. Uttar Pradesh eyaletinde 6 yaşındaki çocuğu kaçırıp bir eve götüren adam, maymunların saldırısıyla kaçmak zorunda kaldı.
Dünya - Dünya
21 saat 38 dakika önce

İran'da 'İsrail ajanı krizi': 6 farklı eyalette 12 kişi yakalandı

İran'ın 6 farklı eyaletinde İsrail'e çalışan 12 kişi yakalandı. İran Devrim Muhafızları, ülkenin güvenliğine karşı eylemler planlandığını öne sürdü. 
 - Yolcuya yapmadıklarını bırakmadılar
22 saat 10 dakika önce

Koltuğunu kaldırmayı reddeden yolcuya yapmadıklarını bırakmadılar! Bir daha uçamayacaklar

Hong Kong-Londra uçuşunda kriz çıktı. Hong Konglu bir çift, önlerinde oturan Çinli yolcudan koltuğunu kaldırmasını istedi. Çinli yolcu talebi reddedince ise Hong Konglu çift, tacize başladı. Diğer yolcuların da karıştığı olayda Hong Konglu çift uçuş yasağı listesine eklendi.
 - Çok sayıda ölü ve yaralı var
23 Eylül 2024 - 13:07

Rakip aşiretlerin kanlı çatışması: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Pakistan'ın Hayber Pahtunhva eyaletinde yine aşiretler birbirine girdi. Kanlı çatışmada en az 5 kişi hayatını kaybetti. 
 - Fenomenler ödül aldı, polis gizemi çözdü
23 Eylül 2024 - 12:05

Canlı yayında ceset bulan YouTube fenomenlerine para ödülü! Polis gerçekleri ortaya çıkardı

YouTuber Fred ve Sheila McCoy çifti, ABD'nin Kentucky eyaletinde canlı yayın sırasında ceset buldular. Fenomenler, akbabaları takibe aldılar, ormanlık alanda 32 yaşındaki Joseph Couch'a ait cansız bedene ulaştılar.
Dünya - Dünya
23 Eylül 2024 - 11:14

SOLOTÜRK Belçika semalarında! Nefes kesen gösteriye büyük ilgi

Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi timi SOLOTÜRK, Belçika'da gösteri uçuşu yaptı. Gösteri sonunda SOLOTÜRK standı önünde toplanan yüzlerce seyirci, Türk pilotlardan imza alabilmek için kuyruk oluşturdu. SOLOTÜRK, F-16 uçaklarının 50. yıl dönümü kapsamında formasyon uçuşuna da katıldı.
Dünya - Dünya
23 Eylül 2024 - 11:11

Freni boşalan tır, araçları adeta biçti: Çok sayıda yaralı var

Tayland'ın başkenti Bangkok'ta otoyolda ilerleyen tırın freni boşaldı. Tır, trafikte duran araçları adeta biçti. Kazada 17 kişi yaralandı.
 - İsrail inkar etti
23 Eylül 2024 - 10:36

İsrail inkar etti: Patlayan cihazlarla ilgimiz yok!

Lübnan'da önce çağrı cihazlarının ve sonra telsizlerinin patlatılmasının ardından gözler in çevrildiği İsrail'den ilk resmi açıklama geldi. İsrail Cumhurbaşkanı Herzog saldırılardan sorumlu olmadıklarını belirtirken, saldırıların hedefi Hizbullah'ın çok sayıda düşmanı olduğunu ifade etti.
Dünya - Dünya
23 Eylül 2024 - 10:34

Rusya'dan Ukrayna'ya hava saldırısı: En az 13 bina hedef alındı, çok sayıda kişi yaralandı

Rusya, Ukrayna'nın güneyinde bulunan Zaporijya şehrini hedef aldı. Rusya'nın hava saldırısında 16 kişi yaralandı, çok sayıda bina ise hasar aldı.
 - 492 ölü, bini aşkın yaralı
23 Eylül 2024 - 09:53

İsrail ve Hizbullah'ın intikam savaşı: Yarım saat içinde 80'den fazla hava saldırısı! İşte bölgedeki son gelişmeler

İsrail ve Hizbullah arasındaki intikam saldırıları devam ediyor. Hizbullah'ın roketlerle İsrail'i vurmasının ardından İsrail hava saldırısı başlattı. Sadece yarım saat içinde Lübnan'ın 80 noktası vuruldu.İsrail, şimdiye kadar 300'den fazla hedefin bombalandığını açıkladı. Lübnan'daki siviller, güneyi terk etmeye başladı. İşte yaşanan son gelişmeler...
 - Milyonlar kazandı...
23 Eylül 2024 - 09:25

Tarladaki işaretin peşine düştü, olağanüstü buluntulara rastladı! Milyonlar kazandı

İngiltere'de metal dedektörü kullanan George Ridgway olağanüstü bir keşfe imza attı. Bir tarladaki işaretin peşine düşen Arkeolog Ridgway, eski bir Roma yolu üzerinde bulduklarını açık artırmada sattı, milyonlar kazandı.
Sona Git