Tgrt Haber

Hamas'ın öldürdüğü öne sürülen Alman kadının ailesinden yeni iddia 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
14 Ekim 2023 17:10 - Güncelleme : 15 Ekim 2023 05:54
Hamas'ın öldürdüğü öne sürülen Alman kadının ailesinden yeni iddia 

Hamas'ın cumartesi günü gerçekleştirdiği saldırılarda öldüğü iddia edilen Alman vatandaşı dövmeci kadının annesi kızının yaşadığını öne sürerken yeni aileden bir iddia daha geldi. Aile kızlarından mesaj aldığını söyledi. 

Hamas​ ile İsrail arasında çatışmalar tüm hızıyla sürerken il gün sosyal medyada ortaya çıkan videolarda bir aracın arkasına yüklenip öldüğü iddia edilen Alman kadın hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. 

22 yaşındaki Shani Louk, 7 Ekim'de Gazze Şeridi yakınlarında  gerçekleşen müzik festivalinde Hamas üyeleri tarafından kaçırılmış ve videosu tüm dünyaya yayılmıştı. 

Alman medyasından Blick'in haberine göre, Filistinli kaynakların kendisi irtibat kurduğunu öne süren anne Ricarda Louk; kızının yaralandığını ve Gazze'de bir hastaneye götürüldüğünü söyledi. 

"KIZIMIZDAN MESAJ ALDIK" 

Alman televizyon kanalı NTV'ye konuşan acılı anne, kızının yaşadığını öne sürerken aileden yeni bir iddia daha geldi. 

Aile kızlarının telefonundan mesaj aldıklarını söylerken mesajların Arapça olduğunu söyledi. Mesaj içeriğine daie de bilgi veren aile, "Allah kahretsin", "Filistin'i özgürleştirin ve Siyonistlerden arındırın" notunun olduğunu söyledi.  

HÜKÜMETE TEPKİ 

Shani'nin ailesi, Alman hükümetini yardım taleplerini görmezden geldiğini söylerken hükümeten yardım istedi.  

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...