Tgrt Haber

Hamas'ın öldürdüğü öne sürülen Alman kadının annesinden dikkat çeken iddia!

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: Blick / NTV
11 Ekim 2023 09:40 - Güncelleme : 11 Ekim 2023 13:21
Hamas'ın öldürdüğü öne sürülen Alman kadının annesinden dikkat çeken iddia!

Hamas'ın cumartesi günü gerçekleştirdiği saldırılarda öldüğü iddia edilen Alman vatandaşı dövmeci kadının annesinden dikkat çeken bir iddia geldi. Genç kadının annesi kızının hayatta olduğunu iddia ederken durumunun kritik olduğunu söyledi. 

Hamas​ ile İsrail arasında çatışmalar tüm hızıyla sürerken il gün sosyal medyada ortaya çıkan videolarda bir aracın arkasına yüklenip öldüğü iddia edilen Alman kadın hakkında çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. 

22 yaşındaki Shani Louk, 7 Ekim'de Gazze Şeridi​ yakınlarında gerçekleşen müzik festivalinde Hamas üyeleri tarafından kaçırılmış ve videosu tüm dünyaya yayılmıştı

Alman medyasından Blick'in haberine göre, Filistinli kaynakların kendisi irtibat kurduğunu öne süren anne Ricarda Louk; kızının yaralandığını ve Gazze'de bir hastaneye götürüldüğünü söyledi. 

Alman televizyon kanalı NTV'ye video mesaj gönderen anne, "Shani'nin hayatta olduğuna dair daha fazla bilgiye sahibiz" diye konuştu. Anne bu bilgiyi Filistinli kaynaklardan aldığını söyledi. Acılı anne basına gönderdiği videoda, "Elimizde Shani’nin hayatta olduğuna dair kanıtlar var ancak kafasında ciddi bir yaralanma var ve durumu kritik. Her dakika çok kritik. Alman yetkililere yönelik mesajında ‘Hızlı hareket etmeli ve Shani’yi Gazze Şeridi’nden çıkarmalısınız! Şu anda yargı yetkisi meselelerini tartışmamalıyız" dedi. 

SAÇINDAN VE DÖVMESİNDEN TANIDI 

Cumartesi günü Gazze yakınlarındaki Nova müzik festivaline düzenlenen saldırıda kaçırılan Shani, öldürülen 260 silahsız sivilin arasında olduğu söyleniyordu. Bazı isimlerin ise Gazze'ye kaçırıldığını biliniyordu.  

Hamas'ın öldürdüğü öne sürülen Alman kadının annesinden dikkat çeken iddia!

Sosyal medyaya düşen videolardan birinde 22 yaşındaki genç kız bir kamyonetin üzerinde, Hamas militanlarının ayaklarının altında, bacakları bükülmüş ve baygın halde görülüyordu. Genç bir Filistinli ise yanından geçerken onun hareketsiz bedenine tükürüyordu. Görüntüler sosyal medyada kısa sürede yayıldı. 

Ricarda Louk, uzun rastalı saçları ve dövmeleri nedeniyle görüntülerdeki kadının kızı olduğundan en başından beri emindi.

 

 

 

 

Kaynak: Blick / NTV
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...