Tgrt Haber

Hamas'tan yeni 'kara saldırısı' videosu

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: Anadolu Ajansı
31 Ocak 2024 22:02 - Güncelleme : 31 Ocak 2024 22:18

İzzeddin el-Kassam Tugayları İsrail tanklarına düzenledikleri saldırıların görüntülerini yayınladı.

Hamas​'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları​, abluka altındaki Gazze Şeridi​'nde bulunan İsrail askerleriyle karadan çatıştığı görüntüleri yayınladı.

ALEV ALDI

Gazze şehrinin batısındaki Tel el-Hava bölgesinde yaşanan çatışmada İsrail ordusuna ait tankın alev aldığı anlara ait görüntüler kaydedildi.

Hamas'tan yeni 'kara saldırısı' videosu

“GİZLİ YÜRÜTÜLÜYOR”

Öte yandan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu​, abluka altındaki Gazze Şeridi'nde tutulan İsrailli esirleri geri getirme çabalarının sonuç vermesi için "gizli" yürütüldüğünü belirtti. Başbakanlık Basın Ofisinden yapılan açıklamaya göre Netanyahu, Gazze Şeridi'nde esir tutulanların yakınlarından 26 İsrail vatandaşıyla görüştü.

İsrailli esirleri geri getirmek için ellerinden geleni yaptıklarını savunan Netanyahu, "Elimizden geleni yapıyoruz ancak bu çabalar duyuruldukça sonuç vermekten uzaklaşıyor. Bu çabalar ne kadar gizli olursa, başarılı olma ihtimalleri de o kadar artar." dedi.

Hamas'tan yeni 'kara saldırısı' videosu

İsrailli ailelerden kendilerini anlamalarını isteyen Netanyahu, Gazze'deki tüm esirleri getirmek için gerçekten çabaladıklarını ifade etti.

İMKANSIZLIK İÇİNDE MÜCADELE

İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları da aralıksız devam ediyor. Filistin Sivil Savunma ekipleri İsrail saldırılarının hedefi olan bir evde mahsur kalan yaralı Filistinlileri kısıtlı imkanlara rağmen kurtarırken olay yerinde hayatını kaybedenleri de morga nakletti.

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...