Tgrt Haber

Helikopter havada önce kendi kendine döndü ardından binaya çarptı! İşte o anlar

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Tgrthaber.com.tr / Çeviri
28 Şubat 2024 17:23 - Güncelleme : 28 Şubat 2024 17:38

Kolombiya'nın Medellin kentinde, turistleri taşıyan helikopter, kalkıştan birkaç saniye sonra kendi etrafında dönmeye başladı ve bir binaya çarptı. 

Kolombiya​'nın Medellin şehrinde, turistleri taşıyan bir helikopter​, bir binanın çatısından havalandı. Pilot çok hızlı kontrolü kaybetti ve helikopter kendi etrafında dönmeye başladı. Havada ileri geri sarsılan helikopter, birkaç metre uzaklıktaki restoranın binasına çarptı. 

Helikopter havada önce kendi kendine döndü ardından binaya çarptı! İşte o anlar - 1. Resim

Binanın yan tarafından aşağı doğru düşen helikopter, büyük bir antene takıldı ve baş aşağı şekilde asılı kaldı. O anlar, amatöre kameralara yansıdı ve videoyu çeken kişinin ''Helikopter düştü, öldüler'' dediği duyuldu. Fakat yetkililer, helikopterdeki 6 turistin de hayatta kaldığını duyurdular. 

Helikopter havada önce kendi kendine döndü ardından binaya çarptı! İşte o anlar - 2. Resim

KAZA​ UCUZ ATLATILDI

Helikopterin düştüğü yere, acil olarak kurtarma ekipleri gönderildi. The Mirror'ın haberine göre, helikopterdeki iki pilottan birinin bacağı kırılarak hastaneye kaldırılırken, diğer dört turist ve yardımcı pilot hafif sıyrıklarla helikopterden çıkmayı başardı.

Yerel yetkililer kazanın uçaktaki teknik bir sorundan kaynaklanıp kaynaklanmadığını çözmeye çalışırken soruşturma sürüyor.

Kaynak: Tgrthaber.com.tr / Çeviri

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...