Tgrt Haber

Henüz yeni başbakanlık koltuğuna oturan lider, hastaneye kaldırıldı

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Anadolu Ajansı
09 Haziran 2024 12:53 - Güncelleme : 09 Haziran 2024 12:58
Henüz yeni başbakanlık koltuğuna oturan lider, hastaneye kaldırıldı

Haiti'nin yeni Başbakanı Garry Conille'nin hastaneye kaldırıldığı duyuruldu. 28 Mayıs'ta koltuğa oturan başbakanın durumunun stabil olduğu açıklandı. 

Haiti'de 28 Mayıs'ta Başbakan seçilen Garry Conille'in hastaneye kaldırıldığı bildirildi. Haiti Başbakanlık Ofisi'nden Conille'in sağlık durumuna ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada, Conille'in yoğun faaliyetlerle geçen bir haftanın ardından kendini iyi hissetmediği ve hastaneye kaldırıldığı kaydedildi.

Conille'in durumunun stabil olduğu bilgisi paylaşılırken, rahatsızlığına ilişkin bir ayrıntı verilmedi.

Henüz yeni başbakanlık koltuğuna oturan lider, hastaneye kaldırıldı - 1. Resim

''ASTIM HASTASIYDI, NEFES ALMAKTA SIKINTI ÇEKTİ''

Öte yandan Conille'e yakın, ismini vermek istemeyen bir kişi Associated Press'e (AP) konuşarak Başbakan'ın astım​ hastası olduğunu ve nefes almada sıkıntı çektiği için hastaneye kaldırıldığını söyledi.

Çetelerin şiddet olaylarının ve yoğun protestoların sürdüğü Haiti'de Geçiş Konseyi, Garry Conille'i 28 Mayıs'ta yeni başbakan olarak atamıştı.

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...