Tgrt Haber

Her iş görüşmenizde bu soruyu sorun işi kapın! TikTok'ta paylaştı milyonlar izledi

02 Aralık 2022 09:26 - Güncelleme : 02 Aralık 2022 09:47
Her iş görüşmenizde bu soruyu sorun işi kapın! TikTok'ta paylaştı milyonlar izledi

TikTok kullanıcısı Jennifer Reardon, platformda paylaştığı 'iş görüşmesi tavsiyesi' videosuyla yüz binlerce kişi tarafından izlendi. Reardon, videoda her seferinde sorduğu bir soru ile hep olumlu dönüşler aldığını söyledi.

Son zamanlarda en çok kullanılan sosyal medya platformu TikTok'ta dönen bir video, iş arayanların işine oldukça yaradı. TikTok kullanıcısı Jennifer Reardon, çektiği videoda, iş görüşmesi sırasında sürekli işe yarayan sihirli bir cümleyi takipçileriyle paylaştı. Reardon, iş görüşmesi esnasında sorduğu soruyla şimdiye kadar hiç olumsuz dönüş almadığını söyledi.

Jennifer Reardon, videosunda, ''Görüştüğüm her iş, bunu söylediğim yerde işi kaptım. İş görüşmesini bitirmeden önce onlara soracağınız son soru, 'Benim hakkımda, bitirmeden önce ele alabileceğimiz herhangi bir endişeniz var mı?' olmalı" dedi.

Her iş görüşmenizde bu soruyu sorun işi kapın! TikTok'ta paylaştı milyonlar izledi

Takipçilerine yaptığı açıklamalara devam eden Jennifer, herhangi bir işverenin sizinle ilgili endişeleri olacağını, bu soruyla potansiyel olarak onları yatıştırabileceğinizi de söyledi. Bu soru sayesinde şimdiye kadar hep işe alımlarda olumlu dönüş aldığını söyleyen Jennifer, işverene karşı söyleyecek bir sözünüz kalmadığında, ''Sizin hakkınızda hiçbir endişeleri olmayacak ve işi aldığınızı öğreneceksini'' dedi.

Jennifer Reardon'un bu videosunu TikTok'ta 1,8 milyon kişi görüntüledi, yüz binlerce kişi beğendi ve yorum yaptı. 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...