Tgrt Haber

Hillary Clinton hastaneye kaldırıldı

11 Eylül 2016 18:57
Hillary Clinton hastaneye kaldırıldı

ABD Başkan adayı Hillary Clinton hastaneye kaldırıldı.

New York'ta 11 Eylül 2001’de düzenlenen terör saldırısıyla yıkılan  Dünya Ticaret Merkezi’nin (İkiz Kuleler) bulunduğu yerdeki anma törenine katılan  Clinton törenden erken ayrıldı.
 
Açık ve güneşli bir havada gerçekleştirilen 11 Eylül'ü anma  törenlerine sabah saat 9:30'da gelen Clinton'ın aşırı sıcaktan etkilendiği  belirtildi.
 
Clinton kampanyasından yapılan açıklamada, Clinton'ın 11 Eylül  saldırılarında hayatını kaybedenleri anmak ve ailelerini selamlamak için anma  törenlerine katıldığı ve tören alanında 1 saat 30 dakika kaldıktan sonra  ayrıldığı kaydedildi.
 
Tören sırasında Clinton'ı hararet bastığı belirtilen açıklamada,  başkan adayının bu nedenle kızının dairesine giderek istirahata çekildiği ifade  edildi. Açıklamada Clinton'ın şu an kendini "çok daha iyi hissettiği" belirtildi.
 
Cumhuriyetçi Partinin başkan adayı Donald Trump'ın seçim kampanyası  üyeleri, Clinton'ın ABD başkanlığı için sağlık açısından elverişsiz olduğunu  iddia ediyordu.
 
2012'de daha ciddi bir rahatsızlık yaşayan Clinton, bayılarak beyin  sarsıntısı geçirmiş, doktorlar Clinton'un rahatsızlığını, mide virüsü ve aşırı su  kaybı olarak göstermişti.
 
Clinton'ın seçim kampanyası üyeleri de Trump'ın sağlık raporunun  hileli olduğunu ileri sürüyordu. Trump'ın doktoru Harold Bernstein basına yaptığı  bir açıklamada raporu bir limuzin beklerken 5 dakika içinde yazdığını, Turmp'ı  kontrol etmediğini söylemişti.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...