Tgrt Haber

Hindistan'da hasta doğan bebeği anne ve babası terk etti

19 Haziran 2015 14:42
Hindistan'da hasta doğan bebeği anne ve babası terk etti

Hindistan'da bir bebek, hamilelik sırasında veya genetik sebeplerden dolayı meydana gelen hastalık sebebiyle buruşuk bir cilde sahip olarak doğdu.

Anne Mamata Dode ve baba Ajay Dode, iki haftalık bebeği farklı görüntüsü yüzünden reddetti. Bunun üzerine dedesi Dilip Dode, bebeğin bakımını üstlendi. Dedesi yeni doğan bebeği kaşık kullanarak keçi sütüyle besledi.

ÜCRETSİZ TEDAVİ DESTEĞİ
Doğduktan hemen sonra hastalanan bebeği hastaneye getiren dede, ücretsiz tedavi desteği sağladıkları için hastaneye minnettar olduğunu söyledi. 

KİMSE BEBEĞE DOKUNMAK İSTEMİYOR
"Bebeğin hastalığı komşular ve akrabalar arasında hemen yayıldı. İnsanlar bebeğin neye benzediğini görmeye geliyorlar. Bebeği gördükten sonra da korku içinde evden çıkıyorlar. Kimse bebeğe dokunmak istemiyor."

AİLE BEBEĞİ HALA KABUL ETMİYOR
Bu şekilde doğmanın bebeğin suçu olmadığını söyleyen dede, tek isteğinin bebeğin sağlığının iyiye gitmesi olduğunu dile getirdi ve ailenin hala bebeği kabul etmemekte ısrar etmesi durumunda ise bebeği kendisinin büyüteceğini sözlerine ekledi.

Doktorlar ise minik bebeğin tedaviye cevap verdiğini ve yapılan testlerin ardından hastalığın genetik olup olmadığını anlayabileceklerini söyledi.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...