Tgrt Haber

Hindistan’daki cinayet film sahnelerini aratmadı! Karısını düdüklü tencerede pişirip köpeklere yedirdi…

10 Haziran 2023 14:22 - Güncelleme : 10 Haziran 2023 14:34
Hindistan’daki cinayet film sahnelerini aratmadı! Karısını düdüklü tencerede pişirip köpeklere yedirdi…

Adam karısını öldürdükten sonra cansız bedenini parçalara ayırdı. Bu da yetmedi düdüklü tencerede pişirip köpeklere yedirdi.

Hindistan’daki cinayet​ dünyada basınında geniş yankı uyandırdı. 56 yaşındaki bir adam eşini öldürdükten sonra cansız bedenini parçalara ayırdı. Cinayetinin delillerini karartmak isteyen cani koca  karısının cansız bedeninin parçalarını düdüklüde pişirip köpeklere yedirdi.

CANİ KOCA CİNAYETİ TEK TEK ANLATTI

Polis sözcüsü Shrikant Pathak basına yaptığı açıklamada, cani koca Manoj Shani’nin 32 yaşındaki eşi Saraswati Vaidya’yı öldürdüğünü söyledi. Cesedi 3-4 gün boyunca evinde sakladıktan sonra delilleri yok etmek için harekete geçen Shani karısının cansız bedenini 20 parçaya ayırdı. Eşinin beden parçalarını düdüklü tencerede kaynattıktan sonra plastik torbalara dolduran cani eş sokak köpeklerine dağıttı.

Olaya ilişkin araştırmalarını derinleştiren polis ekipleri cinayetin sonrasında eş Manoj Shani’yi göz altına aldı. Şüphelinin cansız bedenini parçalara ayırmak için elektrikli testere kullanıldığını ifade edilirken plastik torbalara konulan parçaların kademeli olarak farklı bölgelere atıldığı belirtildi. Cinayetin nedenine ilişkin olarak henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...