Tgrt Haber

Besledikleri teröristler bu kez kendilerine vurdu! Hollanda’da PKK yandaşları polise saldırdı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
02 Kasım 2022 09:55 - Güncelleme : 02 Kasım 2022 10:06

Terör örgütü PKK yandaşları Hollanda’nın Lahey kentinde bir kez daha ortaya çıktı. Türkiye’nin Lahey Büyükelçiliğine yürümek isteyen terör örgütü yandaşları polislere saldırdı. 12 PKK yandaşı polis tarafından gözaltına alındı.

Terör örgütlere  yardım eden ve örgüt mensuplarına ev sahipliği yapan Avrupa bu sefer kendi ülkelerinin huzurunu kaçırdı. Ev sahipliği yaptıkları terör örgütü PKK​ yandaşları bu sefer Hollanda’yı vurdu. Hollanda’nın Laheykentinde bulunan terör örgütü PKK sempatizanları, Türkiye’nin Büyükelçiliğine yürümeye başladı. Polis ekipleri söz konusu yürüyüşe izin vermedi. Bunun üzerine terör destekçileri kendilerine izin vermeyen polise saldırdı.

HOLLANDA​ POLİSİNE SALDIRDILAR

Sosyal medyada kısa sürede yayılan görüntülerde dehşet gözler önüne serilirken 12 terör örgütü yandaşı gözaltına alındı. Polis çıkan olaylarda 3 kişinin de yaralandığını belirtti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Devrim 2 Kasım 2022 10:41

İşte bu çok komikti ????

Sonraki Haber Yükleniyor...